Orbán Viktor meg tudna élni havi 80 ezer nettoból?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 12:46
1/24 anonim válasza:
Csinálhatnának egy oldalt, amelyiken ezekre a kérdésekre kéne neki válaszolnia napi 8 órában!
Persze, hogy nem tudna megélni. Senki sem tud!
2/24 A kérdező kommentje:
Mégis rengetegen csak ennyit kapnak !!!
2011. jan. 11. 12:52
3/24 anonim válasza:
Hát nehezen, ha az 5 gyerekét is el akarja tartani belőle.
4/24 anonim válasza:
És akkor most mi van?
Semmi újat nem mondtál.
Inkább azt írd le, mi lenne a megoldás.
5/24 anonim válasza:
Szerintem a hűtőjében több a kaja értéke, mint 80 kiló...
7/24 anonim válasza:
Mondjuk én nem tudom, hogy miért tűrik el az emberek, hogy minimálbérért dolgoztatják őket. Miért tűrjük el, hogy mi, kis pénzből élők januártól még kevesebbet kapunk. Miért a gyerekeseket támogatják? Hová szüljek gyereket? A minimálbéremből egy albérletre se futja, szüleimnél lakom 28 évesen, pedig tanult ember vagyok két diplomával.
8/24 anonim válasza:
Hát miért tűröd el? Menj ki tüntetni, vagy mondj fel, hogy te ennyiért nem dolgozol. Könnyű a számítógép mögül panaszkodni.
9/24 anonim válasza:
Havi 120ezer nettóból se!
Pedig az már rengeteg, mert egy gimnáziumi tanár annyit visz haza, és a Fidesz szerint burzsuj mód meg vannak fizetve a pedagógusok! Tehát az már magas fizetés, mégse tudna megélni belőle.
10/24 Igor26 válasza:
Ki az az "Orbán Viktor"? Ha nem tetszik, a választáskor szavazz másra, vagy megpróbálkozhatsz a forradalommal, esetleg el lehet menni. Esetleg választhatod az aktív/passzív ellenállás bármely formáját. Nincs jobb dolgod, mint a politikával foglalkozni? Ez nem segít ki téged! A kérdés önmagában tök felesleges volt, nyilvánvaló a válasz. Amilyenné vált ez az ország, nem csodálkoznék, ha rögtön jönnének a zombik és nyomkodnák lefele a reputációmat a fórumon...:) (még szerencse, hogy nem érdekel) Mindenki meg van vezetve és ez mindig is így volt. Mégis mindenki bölcsnek képzeli magát és üti az ELLENSÉGET! Amíg a legtöbben mással vannak mindig elfoglalva, addig nem lesz javulás. Ha FIDESZ-es vagy, nyomd a gombot, ha MSZP-S vagy, nyomd a gombot, ha Jobbik-os vagy, nyomd a gombod, ha majom vagy, nyomd a gombot...nyomd a gombot, szavazz, szavazz...és ezt a játékot nem lehet megunni. Tele emocionális töltettel, meg lehet érezni a csordaszellemet, együtt dübörögni az elefánttal. Nos, én kiszálltam, már régen. Aki benne van, annak jó utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!