Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért erőlteti a média hogy a...

Miért erőlteti a média hogy a cigányok is magyarok, amikor a cigányok egyáltalán nem tartják magukat magyarnak?

Figyelt kérdés

Legalábbis a rendszerváltás óta fokozatosan egyre kevésbe, a fiatal cigányok pedig már abszolút nem tartják magukat közülünk valónak. Akkor nem értem, hogy ha agyonvernek valakit, vagy kirabolnak és megkínoznak, miért adja elő úgy az aljas szemét média, mintha közülünk való, magyar lett volna?

Szerintem ez már nevetséges: ők maguk, nem is szeretnének magyarok lenni, annyira büszkék már a romaságukra, hogy majd szét durran a fejük, mi meg a csicska kis idióták úgy kezeljük őket, mintha magyar testvéreink lennének. Vagy csak én látom itt Pesten, ahogy terjed a cigány-gőg?

Főleg a fiataloknál lehet észrevenni, persze látszik a tekintetükön, hogy iszonyat ostobák. Amelyik értelmes az érdekes módon nem túl büszke rá, hogy cigány, pedig nem velük van a baj, hanem velünk, hogy hagyjuk magunkat, hagyjuk, hogy olyan vezetésünk legyen, akiket rohadtul nem érdekelnek a mi, az utcán járókelő, dolgozó, nyugalomra vágyó, cigányokkal egy kerületben/faluban élők problémái.

2011. jan. 11. 08:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Hát én már azt sem értem, miért említik a cigányokat együtt az emberekkel.
2011. jan. 24. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!