Mit keres Magyarországon német tojás?
Ebben semmi ésszerűséget nem látok. Nincs elég tyúk itthon? Hány kilométert utaztatják a tojást, amíg ideér? Ez kiknek jó?
Nem is engedném meg, hogy mindenféle szemetet behozzanak az országba, a jó és finom magyar árut meg tonnaszám szállítsák el.
"A tojás pl a piacon drágább.
Én nem szeretem a piacokat. Mindenkinél külön kell fizetni, nem lehet kártyát használni, sok dolgot nem lehet ott kapni."
Édesistenem.. De sok hülye rohangál szabadlábon.
""A tojás pl a piacon drágább.
Én nem szeretem a piacokat. Mindenkinél külön kell fizetni, nem lehet kártyát használni, sok dolgot nem lehet ott kapni."
Édesistenem.. De sok hülye rohangál szabadlábon."
Miért?
Mert van akinek kényelmesebb a bolt?
Szabad piac van... ennyire egyszerű! Magyar termékeket is visznek az EU-ba, vagy a világon bárhova.
Ha nekem jobban ízlik (vagy jó az ára...stb) a magyar tojás (kötelező feltünteni a származási helyet), vagy bármilyen termék, akkor azt veszem.
Tehát van egy kínálat (legyen az német, magyar, cseh...stb tojás, vagy bármi), hadd dönse el a vásárló, hogy melyiket veszi meg. Ha senki sem fogja venni a német tojást, akkor elhúznak vele úgyis. Ha pedig mégis jobban fogy a német tojás, akkor pedig el kellene gondolkozniuk a magyar termelőknek, hogy vagy drágán, vagy pedig nem olyan minőséget termelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!