Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit keres Magyarországon...

Mit keres Magyarországon német tojás?

Figyelt kérdés

Ebben semmi ésszerűséget nem látok. Nincs elég tyúk itthon? Hány kilométert utaztatják a tojást, amíg ideér? Ez kiknek jó?

Nem is engedném meg, hogy mindenféle szemetet behozzanak az országba, a jó és finom magyar árut meg tonnaszám szállítsák el.

2011. jan. 9. 20:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
vevőt
2011. jan. 9. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:

"A tojás pl a piacon drágább.

Én nem szeretem a piacokat. Mindenkinél külön kell fizetni, nem lehet kártyát használni, sok dolgot nem lehet ott kapni."

Édesistenem.. De sok hülye rohangál szabadlábon.

2011. jan. 10. 01:42
 13/16 anonim ***** válasza:

""A tojás pl a piacon drágább.

Én nem szeretem a piacokat. Mindenkinél külön kell fizetni, nem lehet kártyát használni, sok dolgot nem lehet ott kapni."

Édesistenem.. De sok hülye rohangál szabadlábon."

Miért?

Mert van akinek kényelmesebb a bolt?

2011. jan. 10. 06:45
 14/16 Sz1u ***** válasza:

Szabad piac van... ennyire egyszerű! Magyar termékeket is visznek az EU-ba, vagy a világon bárhova.

Ha nekem jobban ízlik (vagy jó az ára...stb) a magyar tojás (kötelező feltünteni a származási helyet), vagy bármilyen termék, akkor azt veszem.

Tehát van egy kínálat (legyen az német, magyar, cseh...stb tojás, vagy bármi), hadd dönse el a vásárló, hogy melyiket veszi meg. Ha senki sem fogja venni a német tojást, akkor elhúznak vele úgyis. Ha pedig mégis jobban fogy a német tojás, akkor pedig el kellene gondolkozniuk a magyar termelőknek, hogy vagy drágán, vagy pedig nem olyan minőséget termelnek...

2011. jan. 10. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs olyan felnőttkorú ember Magyarországon, aki nem tudja, hogy az országunk az eu hulladéklerakó telepe. Min vagy kiakadva?
2011. jan. 12. 09:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Én megoldom a német tojást.Tíz tyúkot, és egy kakast tartok.
2011. jan. 14. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!