Nem untok még a média törvényen rugózni?
Hidd el kedves kérdező, olyan szívesen "rugóznék" azon, hogy na végre, meg így tovább, meg de faxa minden amit csinálnak, hiszen nekem is ez lenne a jó.
Ám nem adnak rá lehetőséget, hogy megtehessem.
"Hidd el kedves kérdező, olyan szívesen "rugóznék" azon, hogy na végre, meg így tovább, meg de faxa minden amit csinálnak, hiszen nekem is ez lenne a jó. "
nem azt mondtam hogy ujjongjál
csak minden nap legalább 5 kérdés arról szól hogy
jaj a szegény média -.-
összes csatorna úgy hülyére vesz titeket ahogy akar
küldj ilyen sms-st
küldj azért hogy ne essen ki Vastag Csabi
küldj azért hogy ki párbajozzon
ATV n is csak 2 másodperced van hogy hívj és nyerj úúúrsten
na a legjobb a TV2 őn a jóslás meg az ezoTV 500Ft percdíja
de ez csak 1 szegmens
el se tudsz kapcsolni mert hova?
akinek van spektrum meg NationalGeofaxom
az esetleg néz azt
de előbb utóbb megunja mert már kívülről fújja a 2. vh t tudja hogy készül a rozsdamentes acél tudja hogy x milliárd éven belül kialszik a nap mindent tud a fekete lyukakról
és a végén a 2 kereskedelmi csatornán fog kikötni
és ha haza jön az ember hulla fáradtan a 8 órásiból nem sokat akar mint 1 sört 1 fotelt cigit és bekapcsolja a TV t
nem fog internetezni
TV-t fog nézni és mást nem tud mert annyi magyar csatorna nincs
és akkor kezdődik a agyilag lenullázódás
na most eszt a médiát védjük?
ugyan már
" Sverdans válasza:
tulajdonképpen én unom az összes pártot! jöjjön valami új!"
jött kettő új gondolom azokat is unod
ha megint jönne új párt abba is találnál hibát
mert tudod ha sapka van rajtat az a baj ha nincs akkor meg az
ha meg a sapkát nem a fejeden hordod de mindig nálad van akkor meg az lásd lmp
ma 07:15
Jók, amiket írsz. (Mondjuk te sem kérdezésre - amire való - használod ezt az oldalt, hanem propagandára :)))
Hidd már el nekem, hogy 50 évesen még/már van annyi szürkeállományom, hogy tudok magamtól válogatni a műsorok, újságok, áradata között. Se Győzike, se Kiszel Tünci, se Vastag Csaba, de még Vidám Vasárnap sem.
Ehhez nem igénylem sem Semjén főpap, se senki segítségét, tanácsát. Különösen rámerőltetve.
Na ez a bajom a dologgal, bár ettől még nem vagyok skizofrén, sem boldogtalan, sem MSZP-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!