Van valami friss hír a médiatörvényről?
soha nem volt teljes és általános sajtószabadság magyaro-n
a főszerkesztő pártmegrendelésre (mszp-fidesz-szdsz) adta ki mindig az ukázt, parancsot a kis újságíróknak, hogy így és így kell írni
az új médiatv. semmi extra
amúgy, meg mi változott volna
a törvényt elfogadta parlament
aláírta kövér és schmitt
közzétették közlönyben
és az hatályba lépett
ennyi
aki nem hazudik, nem ferdít annak nem kell félni bírságtól
nem az a szabadság, hogy mocskolódunk
mostantól aki magyart gyaláz, az fizet
így van rendjén
"aki nem hazudik, nem ferdít annak nem kell félni bírságtól"
picit sem tűnik fel, hogy pont ugynaazzal az érvvel jössz, mint anno a jobbikosok a gárdával: akinek nincs vaj a füle mögött az mégis miért fél egy csapat militánstól...
igy van
aki nem bűnöző annak nem kell félni a gárdától
aki dolgozott és adózozott, fürdött tanult stb.
az szerette a gárdát
A 16.43 nagyoin naív! Mindeknki félhetmha a kormányt bírálja. Éppen az a baj a törvénnyel,hogy nem lehet tudni,hogy miért lehet büntetést fizetni.
Eddig minden újságíró azt írt,amit akart. Legfeljebb a főszerkesztő bírálta,de nem egy hatóság. Jelentős különbség van a kettő között.
Egyenlőre csak taktikáznak, türelmi időt adtak júl.1.-ig,az Úniós elnökség végéig. Utána már azt csinálnak,amit akarnak.
én is kérek ilyen jogosítványt, hogy akit úgy ítélek meg, hogy "nem megfelelően viselkedett", azt kedvemre pofánb@szhatom, hogy attól kódul.
Természetesen én jóságos vagyok szóval bízzatok bennem, csak annak kell félnie, aki csúnya gonosz, és különben sem viselkedik "megfelelően". A "megfelelő" viselkedés azt jelenti, hogy aki pofán lett b@szva, az nem azt csinálta.
"mostantól aki magyart gyaláz, az fizet
így van rendjén"
Csak az a nem mindegy, hogy ki mondja meg, hogy mit jelent a magyargyalázás. A gumiszabályoknak köszönhetően az lesz, amit éppen a tanács jónak lát. Én nem bíznok egy csapat fideszesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!