Egyeseknek mi a baja azokkal akik irodában dolgoznak és szellemi munkát végeznek?
a tanyasi válaszadó vagyok, kérdezőnek:
Nálam az volt a gond, hogy egyszerüen nem állhattam fel a gép elől annyi munka volt, persze mondhttam volna álljt is de akkor benne van a pakliban, hogy másnap már nem kell munkába menni. igy hát a pihenésen kivul másra nem jutott időm. (volt hogy szombat éjjel be kellett mennem, tök részegen és megoldani valami problémát :))
Ugyanakkor, én mint fizikai munkás elég sokat kell agyaljak nap mint nap, ne képzeljétek, hogy a paraszt az csak lapátol oszt kész, ha nem igy lenne a gazdaság tönkre is menne. most ott tartok hogy egy adminisztratort fel kell vegyek ,mert már egyedul kevesnek érzem magam (nem akarok iroasztalhoz ülni) a különbözö adatszolgáltatási, pályázatirási, könyvelési, talajminta elemzési feladatok ellátásában (növekszik a gazdaság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!