Orbán miért csak a Nagy Szavak Embere, egy hanglér és nem a tetteké?
",az emberek többségének nincs munkája,pl,nekem se, szóval tehetnek egy szívességet ezek a tetves fideszes mocskok,de nem baj,ott járatom le őket ahol érem"
hát erről valszeg te is tehetsz! -.-
Mert csak A és B (MSZP, FIDESZ) létezik? ezt sosem értettem az emberekben hogy ha az egyik nem akkor biztos a másik... Több betű van az abc-ben!!!
De azért egyetértek abban is hogy nem feltétlenül a kormány hibája... fiatalon jól elbuliztunk meg frankó volt az élet most meg összeadni sem tudunk? amúgy meg bármilyen képzettség nélküli munka fizet valamennyit... mindenki lusta ebben a @ országban és azt várja hogy majd Orbán bácsi pénzt hoz reggelente személyesen.
előző vagyok...
Amúgy meg ha az országban pénzhiány van akkor azt előkell teremteni és egyeteln pénzforrás a nép...
leszavaztuk a megszorításokat ezért elveszik a nyugdíjunkatt... ezt választottuk... nem gondoltátok komolyan hogy a Fidesz majd pénzt hozat az űrből és mindenki gazdag lesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!