Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért csak a Nagy...

Orbán miért csak a Nagy Szavak Embere, egy hanglér és nem a tetteké?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

",az emberek többségének nincs munkája,pl,nekem se, szóval tehetnek egy szívességet ezek a tetves fideszes mocskok,de nem baj,ott járatom le őket ahol érem"

hát erről valszeg te is tehetsz! -.-

2011. jan. 8. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:
inkább melót keresnél!
2011. jan. 8. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
"kit érdekel mit hoztál létre,az emberek többségének nincs munkája,pl,nekem se, szóval tehetnek egy szívességet ezek a tetves fideszes mocskok,de nem baj,ott járatom le őket ahol érem" Az mszp alatt sikeres voltál? Mert ha ott sem,akkor veled van a baj.Munka meg van,ha értesz az oxidkerámia előállításához,gyémánt keménységűvé alakításához,rád lehet bízni egy teljes gépsor irányítását,épp keresek egy embert.Elmagyarázok mindent,az én találmányom az egész.De ha nem,akkor is vannak alkalmi munkák,amiket meg a legtöbben nem vállalnak el,mert annyi van a segély is.Van miről beszélni?
2011. jan. 8. 18:50
 14/16 anonim válasza:

Mert csak A és B (MSZP, FIDESZ) létezik? ezt sosem értettem az emberekben hogy ha az egyik nem akkor biztos a másik... Több betű van az abc-ben!!!

De azért egyetértek abban is hogy nem feltétlenül a kormány hibája... fiatalon jól elbuliztunk meg frankó volt az élet most meg összeadni sem tudunk? amúgy meg bármilyen képzettség nélküli munka fizet valamennyit... mindenki lusta ebben a @&# országban és azt várja hogy majd Orbán bácsi pénzt hoz reggelente személyesen.

2011. jan. 10. 00:57
 15/16 anonim válasza:

előző vagyok...

Amúgy meg ha az országban pénzhiány van akkor azt előkell teremteni és egyeteln pénzforrás a nép...

leszavaztuk a megszorításokat ezért elveszik a nyugdíjunkatt... ezt választottuk... nem gondoltátok komolyan hogy a Fidesz majd pénzt hozat az űrből és mindenki gazdag lesz?

2011. jan. 10. 01:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló nagyon reálisan látja a helyzetet.Elismerésem,és köszönet hogy nem engem fikáz le,én ugyanis nem vagyok túl népszerű a kemény de valós írásaimért.
2011. jan. 10. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!