Orbán miért csak a Nagy Szavak Embere, egy hanglér és nem a tetteké?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 12:31
1/16 anonim válasza:
Ha nem tett volna eddig semmit, nem lenne parasztlázadozás...
2/16 anonim válasza:
Elég sok mindent tett. Nem értem a kérdést.
3/16 A kérdező kommentje:
Mitt tett????Nem jobb a helyzet, sőt rosszabb mint a választás előtt.Pedig Gyurcsánynak sitten lenne a helye.Most meg elvannak a médiatörvénnyel meg az EU soros elnökséggel.Ez az év elről fog szólni.Húzzák vele az időt.Figyelemelterelés.
2011. jan. 7. 12:57
4/16 anonim válasza:
egyik pillanatban az a baj, hogy nem csinál semmit, a másikban, meg hogy csinál valamit! több következetességet!
5/16 anonim válasza:
Bankadó, válságadó, adóátalakítás, nyugdíjreform. A teljesség igénye nélkül. Nem mondom, hogy minden pozitív irányba mozdul, de már ez is több, mint amit az előző három kormány "tett".
6/16 anonim válasza:
orbán mindig is egy hazug senki volt,és az is marad,ő se különb fletónál,csak a sok birka még nem látja mert az orruknál fogva vezeti őket
7/16 anonim válasza:
Hát neked ki akasztotta a nyakadba a csengőt?
8/16 doboszoli válasza:
bankadó: rajtunk csattan
válságadó: ugyancsak
adóreform: a kicsik szívnak
nyugdíj átalakítás: tudjuk a célját
Hát ezekért igazán kár volt egyszer is korán felkelniük.
9/16 anonim válasza:
"orbán mindig is egy hazug senki volt,és az is marad,ő se különb fletónál,csak a sok birka még nem látja mert az orruknál fogva vezeti őket" Ezt azok mondják,akik képtelenek előbbre jutni a saját erejükből,és ezért mindíg a mindenkori kormány a felelős.Tudod,én 47 éves koromra tudással,munkával olyan szintre jutottam,hogy a két kiskorú gyermekemnek sem kell a felnőtt kori megélhetésük miatt aggódniuk majd.Én ezt a Fidesz idején alapoztam meg,az mszp persze megpróbált nehezíteni,de hiába.Aki képes alkotó munkára és nemcsak siránkozik,az eljut messzire az életben.Két külföldi és egy magyar gyárat hoztam létre a saját technológiai fejlesztéseimmel,meg pár világszabadalmat is megalkottam.Közel 200 embernek adok biztos átlag feletti megélhetést.Úgyhogy ne szitkozódj,hanem mutass fel valami értékteremtő munkát.Próbáld meg,hátha menni fog.A nagy szavak embere meg már nincs hatalmon,aki most van a nagy tettek embere volt és lesz.És fölösleges nekem címzett negatív válaszokat küldözgetni.Semmi értelme,max.jó napom lesz a nevetéstől,bár ez két jó kedélyű lurkó mellett amúgy sem nehéz.
10/16 anonim válasza:
kit érdekel mit hoztál létre,az emberek többségének nincs munkája,pl,nekem se, szóval tehetnek egy szívességet ezek a tetves fideszes mocskok,de nem baj,ott járatom le őket ahol érem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!