Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hány határon túli...

Szerintetek hány határon túli magyar fogja igényelni a kettős állampolgárságot?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 01:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
bakker nem hiszem el h mindenki csak azt nézni hogy ezzel lehet e választást nyerni. tényleg nem érzitek h ez ennél többről kéne hogy szóljon???
2011. jan. 15. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
többről kéne,hogy szóljon.a magyarság széthúzásának megszüntetéséről.
2011. jan. 15. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:
A kedves hatarontuli testvert tajekoztatnam, hogy nem 500000 es 1000000kozott van a hataron tuli magyarsag hanem kb 5000000korul es ennek ha a 70szazaleka keri a kettos allampolgarsagot az is 3500000 es ha ebbol csak a fele szavaz az is 1750000, de ez csak a minimum!!! Ez nem baj csak tenyleg az a baj hogy szethuz a magyar nemzet ahelyett hogy osszetartana, nem Orban Viktor kellene ahoz hogy kettos allampolgarsag legyen, hanem mi magyarok szavazata, de sajna a barati korom es az eddig altalam ismert emberek 70 szazaleka megkerdezi tolem hogy honnan tudnak magyarul Szlovakiaban, Romaniaban, Szloveniaban, Ukrainaban es Szerbiaban... Pedig altalanos iskolai tananyag nagymagyarorszag!!! En is tanultam 6.ban!!! Mellesleg en nem hatarontuli magyar vagyok hanem Budan lakom a 11.keruletben itt szulettem! En remelem nem Orban gyoz mert ugyanugy lop mint az mszp, de a sok birka hisz neki mert nincs harmadik nagy part!!! En szivem szerint a jobbikra szavaznek vagy a lehet mas a politiika nevu partra lehet hogy ok sem lennenek jobbak de ha nem probaljuk meg akkor ugyanaz a helyzet marad mint az elmult 10-15 evben...Senkit sem akarok megserteni nekem ez a velemenyem!!!
2011. jan. 15. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:

- a sok magyar mellett meg úgy 5-700 ezer zsidó is igényelni fogja, aki azt hiszi magáról hogy magyar...bravó "nemzeti" oldal

- egyetlen határon túli magyar se jöjjön haza, mert akkor végleg kihal a magyarság onnan is, ahová még történelmileg kötődik (meg miért is jönnének, bármely környező államban nagyobb a rend, szlovákiában szétverik a cigánygettókat, és annyi zsidó sincs)

ezen kéne elgondolkodni, nem csak vakon hőbörögni hogy "milyen jó a kettős állampolgárság"

2011. jan. 15. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:

18:53-nak

Én nem az összmagyar létszámot mondtam félmilloió-egymillió között,hanem aki 2014 ig szavaznak majd az uj állampolgársággal

2011. jan. 15. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
A határon túli magyarok szavazata nem kell ahhoz hogy újra a Fidesz nyerjen.Elég ha addig az a sok szerencsétlen,az életben semmit el nem érő,csak gyalázkodni tudó ember meg az ellenzék eltakarodik innen.Ez így egy harmad.Az értelmes két harmad meg itt marad.Más nem is kell.
2011. jan. 15. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

A magyar történelem legtragikusabb eseménye trianon és az ezzel járó sokmillió honfitárs határon túlra történő kirekesztése. 90 éve élnek magyar emberek magyar történelmi területeken úgy, hogy sokszor rettegve merik használni saját otthonukban a saját anyanyelvüket!

Egyszer ez az ország már hátat fordított ezeknek az embereknek. Azóta szégyenlem, hogy ide születtem.

http://www.youtube.com/watch?v=v1dn9yD3rGw

2011. jan. 15. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!