21/33 anonim válasza:
"Nincs jobb dolga az Origónak, mint ott támadni Orbánt, ahol éri?"
Nebántsátokbritniszpiszt!!!!
:D
22/33 anonim válasza:
"Állítsál elő élelmiszert a magyar lakosságnak olcsóbban, mint amennyiért a importból a boltokba kerül!"
és akkor pont lesz*hatod az Uniót!
:DD
23/33 anonim válasza:
Nem értem , hogy e cikk alapján miért tetted fel ezt a kérdést, kérdező.
Ha az EU-t át lehetne verni ilyen egyszerűen, az elég szégyen lenne.
A cikkben benne van, hogy a lényegi ment ki, a többi folyamatban, illetve, hogy kötelező módon saját fordítokkal kell lefordíttatniuk bármilyen anyagot.
Szóval hol itt az átverés?
24/33 anonim válasza:
A jobbik hiába hitte azt ,hogy a sok büdös ...-ával ,majd észbe kap a magyar. Attól még,hogy megutáljuk az eut a nyugatot és amerikát ,nomeg a baloldalt még ugyanúgy a hőn imádott magyar keresztény igazlelkű munkásparaszt fogadja el a pénzt és nem használja a termőföldjét! Ez a "mi" hibánk,nem másé!!!
25/33 Sz1u válasza:
Úgy van vele, ha már sikerült neki 10 milla magyart átvágni (mondjuk engem nem), most megpróbálja a 800 milla európait, sőt... (ha már liba, legyen dagi) ne maradjon ki egy kontinens se...
26/33 anonim válasza:
álljatok már le fityeszes birkák,az már csak lejáratás meg kamu amit ír az origó,a hvg,a hírszerző,meg vagy 20 másik lap??? látszik mennyire szemellenzős birkák vagytok,nektek a törpediktátor szava többet ér mint annak aki tényleg ért a politikához,sebaj meg is érdemlitek
27/33 anonim válasza:
"mint annak aki tényleg ért a politikához"
ez nézőpont kérdése! és ha ilyen nagyképű vagy, fingod nincs az egészről!
28/33 anonim válasza:
"Alapítsál egy magyar céget, ami versenyképes!" Nos,ez azért nem ilyen egyszerű.Én megcsináltam,de külföldön is létrehoztam kettőt,mert itt Magyarországon már régen nem a minőség számít,hanem az olcsó kínai gagyi.A magyar gyáram max.az átlag feletti megélhetésünket tenné lehetővé,a két külföldivel meg már a két kiskorú gyermekem felnőttkora is sínen van,hacsak nem lesz világ vége.Még én is csak 47 felé közeledek,a kicsik 3 évesek,úgyhogy még nem kellene hogy eljöjjön.Hogy Viktor mit akar az egyértelmű,csak le kellene venni a sok sötét napszemüveget.De ez az a téma,amin kár vitatkozni,mert aki balra húz,az arra is fog,aki meg jobbra,az is ki fog tartani.Én azt veszem alapul,hogy én hova jutottam el az életben a két oldal idején.Nekem jobb.
29/33 Boby21 válasza:
Sokan szidjátok az EU-t,de abba nem gondoltok bele,hogy az utak ahogy vannak szarok,épületek,iskolák,templomok lassan összedőlnek mert nincs pénz felújítani! Sok pénzt adott és fog is még adni az EU,csak jó lenne arra fordítani amire kell! Szerintem nem újdonság senkinek hogy szar az élet,a helyzet hazánkban. Az a baj míg köztársaság van,ez így is marad! Diktatúra kell ide! 1 ember akié a hatalom,nem többszáz ingyenélő szar szemét trógert milliomossá tenni!(politikus) És ha már sokan a pártokat említettétek...MSZP...FIDESZ...SZDSZ...ezek mind bizonyították hogy igenis meglehet lopni az országot,és szarabbá lehet tenni mint a jelenlegi! Hát grat nekik! És a sok ostoba mégis nekik ad esélyt,hogy megmutassák nemhogy jobb,még rosszabb is lehet mint most! A jobbik miért nem kaphatott 1 lehetőséget? Mert nem arra hajtott hogy a cigányokat eltartassa?! 1 évi pénzkiesés amit rájuk költenek(mert hát olyan sok van,hogy a kissebbséget kell pénzelni) mennyi problémát tudna megoldani!! És most lehet fújjogni,attól még ez van és ez a véleményem!
30/33 anonim válasza:
Sok mindenben igazad van,kivéve hogy a jobbik lenne a megoldás.Főleg hogy az EU-t is felhoztad.Gondolod hogy ők örülnének ennek?Nem hiszem.A cigányok között is van dolgos,értelmiségi ember,ahogy a magyar emberben is van tróger.Mondjuk tény,hogy azért amiért én megdolgozok annak egy részét ezen emberek eltartására fordítják(akár cigány akár magyar),de ezt úgy hívják:adó.Persze engem is bosszant,hiszen így legalább kétszázezret húznak ki a zsebemből havonta,és ha látnám hogy utak épülnének,meg még sorolhatnám,nem is bánnám.De hogy a dolgozni nem akarókat tartják el belőle(tisztelet az önhibájukon kívüli munkát keresőknek),az engem is bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!