A Fidesz mindenkit hülyének néz. A Fideszesek szerint senkinek sincs esze, csak Orbánnak!
De nemcsak az Origó vette azt észre, hanem észrevették azt a nyugati országokban is.
Azt csak a Fideszesek hiszik és állítják, hogy az EU-ban senki nincs a Fidesz "szakfordítóin" kívül, aki hitelesen fordít magyarból...
Én is lesz@rom az úniót. Az egész únió és a liberális nyugati, globalizált pénzvilág tönkretenné Magyarországot.
Egyébként a liberalizmus mételye csontvázzá marta a régi európai keresztény nemzeteket (Magyarországot is). Hazánk csak a keresztény-nemzeti szellemiség egészséges és erős higiéniája jóvoltából tudna csak kigyógyulni. Nem magasztalom a kormányt, sok mindenben nem értek egyet vele. De azt elismerem, hogy megtettük az első, gyenge lépést, hogy kimásszunk egy nagyon mély gödörből.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Az a baj veled, hogy te csak a multikat tudod elképzelni, mint élelmiszerforrást! -.- (nem vagyok magyarkodó, általában engem is b*szogatnak)
amúgy az MSZP és azt SZDSZ , dettó ugyanilyen lekezelő volt mindenkivel, aki nem az ő véleményüket szajkózta!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:33
Látom a kurucinfó és a vasárnapi mise megette az agyad! :D
"Egyébként a liberalizmus mételye csontvázzá marta a régi európai keresztény nemzeteket"
az a baj ezzel a kijelentéssel, hogy már nem a középkorban vagyunk! Amúgy ide vezet a túlzott liberalizmus: középkori keresztény ellenállókat termel ki magából!
Huh ember mi bajod van????? :D
Mindig azt mondtam ha már a Don-kanyar szóba került, hogy ott az oroszok azt tették amit tenniük kellett: kisöpörték az országukból az ellent. Ennyi. Minek kellett odamenni. És mielőtt valakinek olyan dolgokat vágnál a fejéhez amiről HALVÁNY LILA FINGOD NINCS HOGY MI A VÉLEMÉNYE GONDOLKOZZ!!!! Mert így jelenleg egy nagydarab szargalacsin vagy a szememben. Mi dumálsz nekem meg miért mondasz
sz nekem olyanokat amikről nem is sejted hogy más a véleményem mint amit egy ilyen tudatlan sz@r min te gondolsz. Szerinted nyilván magától lett olyan szar ez az ország amilyen lett. Komolyan azt gondolod hogy ha az összes BKV-s meg MSZP-s lenyúlta az összes lóvét ami lenyúlható az EU nem tette ugyanezt??!! Vagy gondolod hogy Szent Gyurcsány Ferenc ezt megakadályozta????
És szerinted qrva jó az hogy nincs egy magyar vállalat se már mert mindent felemészt a külföldi tőke? A büdös nyugati kapitalizmus nagyhal megeszi a kishalat elve? Európa legerősebb mezőgazdasága lehetne a miénk ha a gazdáknak nem fizetnének azért hogy NE vesse be a földjét. Te inkább eszed a külföldi sz@rt szenvedsz minden nap a hulladék Volvo buszon és élsz szarul amikor élhetnél jobban is ha lenne gazdaságunk, mert nem fosztották volna ki. A külföldiek sorban állnak a magyar termőföldért hogy itt termelhessenek mert nálunk a legjobb a termőföld. Mi meg vígan adjuk nekik. GRATULÁLOK
"Apám is külföldi cégnél dolgozik T-Mobile-os..."
Alapítsál egy magyar céget, ami versenyképes! Szirítsd ki pl. a T-seket a piacról, és
amit a céged termel azt ne vidd ki "innen a p*csába", hanem hagyd Magyarországon!
És akkor felépítjük a...
Ilyen egyszerű.
Ne szidjad őket, hanem csinálj nem-külföldit, nem-kivivőst!
Hát kérlek szépen a Westel az volt. Az sem volt teljesen magyar de legalább magyar volt a magyarországi vezetője (és nem is volt egy sz@r korrupt ember). Néhány évet dolgoztam én is még a Westelnél. Európa egyik legjobb vállalata volt. Most meg mindenki azt mondja hogy a p*csába lezüllesztették és hetente rúgják ki az embereket. Nem kellett volna belépni az EU-ba. Az egész egy rohadt gyarmatosítás.
> Azt csak a Fideszesek hiszik és állítják, hogy az EU-ban
> senki nincs a Fidesz "szakfordítóin" kívül, aki hitelesen
> fordít magyarból...
>
Jaja! :)
Orbánék koruknál fogva még kommunista csecsből táplálkozva nőttek fel, de úgy látszik
elfelejtették a klasszikus viccet:
- Ki nyerte meg a "Ki tud többet a Szovjetunióról?" versenyt?
- ???
- CIA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!