Mi magyarok mikor fogunk egy picit is pozitívabban hozzá állni a dolgokhoz?
Kiábrándultak az emberek mindenből, sajnos az egész országból is.
Hát azt veszem észre!Kimegyek az utcára és csak a rossz kedvü embereket látom,sokan akik barátok voltak már egyeltalán nem beszélnek egymással!Így kell el.baszni egy országot és így kell szétzilálni egy népet.Remélem a bűnösök a pokol tűzén fognak égni.
Dehogy azért! Olvass el 19. századi beszámolókat, már akkor is azt írták az utazók, hogy búvalb@szott nép a magyar.
Sajnos ez már-már nemzeti örökségünknek is felfogható. A magyar még vigadni is "sírva vigad".
Meg lehetne ezt változtatni, jó is lenne. De ahhoz olyan szintű összefogás kéne, ami sajnos jelenleg nincs meg :(
Én például nem mondanám magam szegénynek, ugyanakkor gazdagnak se.
Akkor te szerencsésnek érezheted magad,velem együtt!De nagyon sok olyat ismerek akik annyira lecsusztak hogy hihetetlen,középrpéteg volt és most már szinte a szegényekhez tartozik.
Ezek már így születtek, fültanúja voltam egy beszélgetésnek ahol egy néni azzal kezdte a mondatát hogy sajnos, aztán kijavította magát, mert éppen egy jó hírt szeretett volna mesélni.
És van egy ismerősöm aki inkább a gazdag rétegbe tartozik, de akár rosszat, akár jó dolgot mondok neki, az első reakciója hogy, jaj istenem. Nem mernek mosolyogni, mert még valaki elveszi a kedvüket, vagy hülyének nézi őket. Egyszer rámosolyogtam egy nénire (Ausztriából jöttünk haza, és már Mo-on volttunk) és szabályosan vicsorgott rám. Nem a politika tesz minket besavanyodottá, hanem mi magunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!