Mi, kisemberek, mit tehetünk e demokrácia védelmében?
Erkölcsileg mi a kötelességünk?
Erkölcsileg mit nem szabad megtennünk?
Minek lenne eredménye?
"Mind1 is.....amúgy is most készülök kivándorolni Észak-Koreába ;)"
Le ne késd a géped! :))
"NEM. Az nem demokrata, hanem birka. Csak egy birka hiszi, hogy az egzisztenciánk és biztonságunk ára a szabadságunk feladása. A hatalmi ágak egyesítésétől, a szólásszabadság korlátozásától és a jogállamiság megsértésétől hiú ábránd gazdasági felemelkedést várni. Abból csak katasztrófa lehet. Gondolj a fasiszta, a náci és a komcsi diktatúrák végkimenetelére!"
Júúúj, azok a rendszerek tényleg nem voltak rendibendik.
Igazad van, talán harcolnunk kéne, de nem menne, mert letörne a műkörmöm. Tudod, mióta igazi demokrata lettem és pasiból nővé operáltattam magam és felpumpáltattam csodás ajkaimat, azóta már mindent csudiszépnek látok és minden nagyon fless.
Szóval én túlságosan is csodás vagyok ahhoz, hogy kimenjek az utcára hőzöngeni, mint egy nyomorult, legutolsó fasiszta provokátor, aki a bolhából is elefántot csinál és bántani akarja az egész, hihetetlenül nagybecsű kultúrával rendelkező cigányságot.
Mióta letettem a műkörömépítő szakmát, már van biztos állásom is, így nem kell attól tartanom, hogy nem futja további plasztikázásra. Sőt, ha nem eszek kenyeret, akkor le tudok adni pár felesleges kilot és meg tudom tartani csodás alakomat. A férjemnek nagyon tetszik a dolog.
Arról pedig fogalmam sincs, hogy miért ne lenne nálunk demokrácia, mivel nyáron fugunk menni a barátainkkal újabb Büszkeség Menetére és minden nagyon szép lesz.
Szerintem te se menj ki hőbörögni, mert nagyon lealacsonyító egy igazi demokrata számára, aki mint tudod, gyűlöli a militarizmus és az erőszakot. Legyen písz és maradjunk békések. Jobb így mindenkinek.
"Induljon hát meg Szent Liberál Szivárványzászlaja alatt menetelő Keresztescsapatunk, mely ledönti a Szabad Világ ellenségeinek minden rettenet erődjét, és megmenti őket az Örök Zsarnokság Nyűgös Átkától!"
Oda ne rohanjak a kiforrott cinizmusodtól! Azt hiszed, hogy a szabadságot ingyen adják?! Nincs ingyen ebéd. Szerinted a nemesség önszántából mondott le az előjogairól? Szerinted az USA-nak nem kellett áldozatot hoznia az önállóságért? Az ingyen szabadság kutyafüle. (ezt már megtapasztalhattuk az elmúlt 20 évben) Az ingyen szabadság kérészéletű. (ezt meg most tapasztaljuk)
Ne akarj hülyét csinálni azokból, akik az alapjogaidért harcolnak! Ne hidd, hogy a demokrácia egy üres, értéktelen fogalom. Ha majd befogják a pofád, és az életed minden mozzanatába beleszólnak, krvára szégyellni fogod magad ezért.
Aki ilyen aljas tréfákra alacsonyodik, amikor alapjogainkról van szó, az egy birka.
"A környezeteddel a demokráciát is megvéded, kedves Demokratársam. Felvilágosítalak, hogy aki szép világot épít környezetvédelemmel és befizeti az USA-ban már teljesen elfogadott és támogatott, úgynevezett Szén-dioxidadót, sőt saját maga is támogatja annak bevezetését, az 4 év múlva jobban fog élni, mint 8 évvel ezelőtt."
Kevés ország szennyezi jobban a környezetet, és kevés ország tudhat magáénak erősebb demokráciát, mint az USA.
A demokrácia és a környezetvédelem egyaránt kívánatos. De nem feltételezik egymást. Ne keverjük a szezont a fazonnal, könyörgöm!
">>NEM. Az nem demokrata, hanem birka. Csak egy birka hiszi, hogy az egzisztenciánk és biztonságunk ára a szabadságunk feladása. A hatalmi ágak egyesítésétől, a szólásszabadság korlátozásától és a jogállamiság megsértésétől hiú ábránd gazdasági felemelkedést várni. Abból csak katasztrófa lehet. Gondolj a fasiszta, a náci és a komcsi diktatúrák végkimenetelére!<<
Júúúj, azok a rendszerek tényleg nem voltak rendibendik.
Igazad van, talán harcolnunk kéne, de nem menne, mert letörne a műkörmöm. Tudod, mióta igazi demokrata lettem és pasiból nővé operáltattam magam és felpumpáltattam csodás ajkaimat, azóta már mindent csudiszépnek látok és minden nagyon fless.
Szóval én túlságosan is csodás vagyok ahhoz, hogy kimenjek az utcára hőzöngeni, mint egy nyomorult, legutolsó fasiszta provokátor, aki a bolhából is elefántot csinál és bántani akarja az egész, hihetetlenül nagybecsű kultúrával rendelkező cigányságot.
Mióta letettem a műkörömépítő szakmát, már van biztos állásom is, így nem kell attól tartanom, hogy nem futja további plasztikázásra. Sőt, ha nem eszek kenyeret, akkor le tudok adni pár felesleges kilot és meg tudom tartani csodás alakomat. A férjemnek nagyon tetszik a dolog.
Arról pedig fogalmam sincs, hogy miért ne lenne nálunk demokrácia, mivel nyáron fugunk menni a barátainkkal újabb Büszkeség Menetére és minden nagyon szép lesz.
Szerintem te se menj ki hőbörögni, mert nagyon lealacsonyító egy igazi demokrata számára, aki mint tudod, gyűlöli a militarizmus és az erőszakot. Legyen písz és maradjunk békések. Jobb így mindenkinek."
Attól félek, te szándékosan össze akarod mosni a demokráciát a buzaimádattal, és az erkölcsi széthullással. Ez bűn.
Ha pedig ez nem szándékos, akkor setét vagy, fiam!
DEMOKRÁCIA =x= BUZAIMÁDAT
Hú.....
Itt a sok iróniától már teljesen szürreálissá vált az egész rövidecske távollétem alatt...érdekes módon maga a t. kérdező kanyarodott el a leginkább eredeti tematikájától.
Azt hiszem tényleg megyek Észak-Koreába....mindhiába a sok antidemokratikus borzalom, mazochista vagyok...és ne hogy egy demokráciában most egy borsónyi kritikát is kapjak eme hajlamomért.
Kérdező, köszi, hogy szóltál, valóban nemsoká' indul a gépem, csak itt elcsacsogtam az időt.....
Félek nem lesz már szerencsénk egymáshoz, mert a zsarnok É.-Koreában természetesen blokkolva lesz ez az oldal is...dehogy, nincs is ott net, mit zagyválok itt már megint össze-vissza khmm....
amúgy........nem a hatvanszázalékos akarja itt szerény véleményem szerint összemosni a demokráciát a búzaimádattal (ú!), hanem az a dolgok jelenlegi állása szerint már össze van mosódva.
Ugyanis.......gondolom nem vitatkozol azzal az állítással, h a "meleg büszkeség körmenetelének" kritizálása a jelenlegi fölfogás szerint abszolút antidemokratikus, sőt.......kirekesztő, intoleráns, fasisztoid.
Tehetünk érte négyévente, de úgy látszik ez is túl sűrű, mert a döntésük súlyát nem érezve szavaznak az emberek.
Megint lépre ment a java...Gratulálok!
Szükség van itt egyáltalán demokráciára, vagy csak hátráltatja az országot az, hogy egyenlő szavazati joggal rendelkezik mindenki?
Akiken a Maónika saóban nevetünk, akik fél életüket börtönben töltötték, akiknek meg lehet venni a szavazatát, akik félanalfabéták, megélhetési gyerekgyárosok, stb...Ők a demokráciában mind egyenlőek velünk!
Amíg ez így marad, verjük csak a saját fejünket a falba, mert most MI KÚRTUK EL
Na jó én nem :)
"Hú.....
Itt a sok iróniától már teljesen szürreálissá vált az egész rövidecske távollétem alatt...érdekes módon maga a t. kérdező kanyarodott el a leginkább eredeti tematikájától.
Azt hiszem tényleg megyek Észak-Koreába....mindhiába a sok antidemokratikus borzalom, mazochista vagyok...és ne hogy egy demokráciában most egy borsónyi kritikát is kapjak eme hajlamomért.
Kérdező, köszi, hogy szóltál, valóban nemsoká' indul a gépem, csak itt elcsacsogtam az időt.....
Félek nem lesz már szerencsénk egymáshoz, mert a zsarnok É.-Koreában természetesen blokkolva lesz ez az oldal is...dehogy, nincs is ott net, mit zagyválok itt már megint össze-vissza khmm...."
...állítólag nagyon szép hely. Ja, és nincsenek búzák! Jó lesz ott aratni. Ott a helyed. A net-et ne sajnáld! Tudjuk mennyi ultralibsi propaganda folyik rajta.
A nyelv miatt meg ne aggódj! Ők se beszélik nagyon.
Büszkék vagyunk rád! Te mész előre, Észak-Koreába, mert tudod, hogy Magyarország csak 10 év múlva érheti utol. Ha Orbán kibírja addig egyáltalán... Mi van, ha ránk törnek a nyugat-komcsik??? Itt még bármi megtörténhet. Tavaly még bárki mondhatta a véleményét. Ki tudja, mikor lesz megint ilyen? Azért a mi vezérünk még nagyon ingatag. Kim Dzsongil viszont erősebb, mint valaha. Már atombombája is van. Orbánnak mikor lesz atombombája? Soha.
Hidd el nekem, itt még nagyon gyerekcipőben járnak a dolgok Észak-Koreához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!