Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek meddig fogják...

Szerintetek meddig fogják tűrni az emberek? Lesznek tüntetések? Esetleg kormányváltás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 15:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Basszus: a szabadság ily módon levezetett definíciója mintha a diktatúra definíciójára hajazna.

Ez hogy? Nem lehet, hogy a valódi szabadságnak mégiscsak abszolútnak kellene lennie?

Például lehetnének olyan abszolút határok, hogy mondjuk valaminek az előkészülete (írás, gondolat), a megvalósítás nélkül nem büntetendő?

Vagy hogy jogokkal élés nem minősíthető a hatalom kénye szerint visszaélésnek?

De, akkor ez a valami ami most itt nálunk van, az mi???

2011. jan. 5. 09:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Olyan nincs vagy nem értelmezhető,hogy abszolut szabadság.Szerintem mindenki nem gyakorolhatja a szabadságát kénye kedve szerint.Valahol kell kontroll,norma.Mi van ha pl az utcán jön velem szemben egy személy és mivel olyan kedv em van pofánverem.Lesarkitva mert igy gondolom.Vagy ott van az OV féle kordonbontás,ami egy fajta értelmezése a szabadságnak.A törvénytisztelőbb fideszes vcezetők meg sem jelentek hiszen lehet ugyan feszegetni a szabályok határát /abszolut!/ de ez nem jó példa, pláne olyan időszakban, ahol a bűnözővé vált vezetőket sztárügyvédek ugy mossák ki ,ahogy illik.A meglévő törvényeket ugy csürik-csavarják ahogy szükséges.
2011. jan. 6. 07:32
 23/24 anonim ***** válasza:
ELŐZŐ ! A többiekkel együtt én is eltértem a tárgytól és a kérdésre nem adtam választ.Tehát a sokat megélt józan emberek, akik mindennapi betev őjük úgy ahogy meg van nem hiszem hogy lázadnának, mi csak hőbörgünk. Mások miatt nem viszik vásárra a bőrüket.A huszonéves korosztályban még meg sem fogalmazódott semmi és az addig tart mig meg tudják fejni az anyucit vagy a nagymutert.Mire beőne a fejük lágya és kapargatják tomporukat rájönnek arra, hogy külföldön a sgédmunkáért is többet keres min t a szakmunkás güriző szülő.Az más kérdés,hogy gondolt-e arra, hogy ha szakmanélkül van idősebb korban is talál-e munkát.A középkoroszt6ály akiknek szakmájuk van azok elhuznak határon kivülre dolgozni.Akkor ki az aki felvállalna egy "kormányváltást" ha igy kérdezted, hát a politikusok által megtévesztett párttagok és abból is az olyanok, aki vagy ide vagy oda szavaznak.Az igazi bázist Antallék szétforgácsolták.Tudták mit csinálnak.A mostani kormány pedig kihasználta az mszp szégyenteljes politikáját és szerintem, beletapossa a vörös iszapba.
2011. jan. 6. 07:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Na gondoltátok volna, hogy még 2022-ben is ezt várjuk, hogy jöjjön végre egy alkalmas párt amelyik eltűnteti az Orbán és Gyurcsány féle mocskot?
2022. jan. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!