Egyetértetek ezzel? Ki hozta ezt a törvényt?
Figyelt kérdés
A rendszerváltás elött még nem volt kondi a börtönben! Mióta lehet és ki hozta ezt a törvényt? Szerintem,ne lehessen a börtönbe "gyúrni". Ne biztosítsák arról a bűnözőket,hogy izompacsirta ként távozzanak a "dutyiból"!!2011. jan. 3. 17:36
11/16 anonim válasza:
Simán el lehet vele érni.
Jómagam már negyed éve fekvőtámaszozok és már kétszer olyan vastag a karom, mint előtte volt.
Nem kellenek ide hiperszuper gyúrófelszerelések, menj dolgozni valami fizikai munkát, vagy fekvőtámaszozz.
12/16 anonim válasza:
én izomsorvasztó szereket itatnék velük.
13/16 anonim válasza:
"én izomsorvasztó szereket itatnék velük."
Én meg veled itatnék ujjsorvasztó szereket!
14/16 anonim válasza:
gondolom valami sittes vagy vagy a rokonod jó barátod a sitted, hogy ennyire könnyeket hullatsz értük:)
15/16 doboszoli válasza:
Nyugodtan vidd haza mindet a nagyszobába, hogy jól érezzék magukat.
16/16 anonim válasza:
Ez változó szerintem
mert emlékszem volt egy börtönös riport a tv-ben és mondták hogy komoly kondi gépek nincsenek pont azért hogy ne gyúrják ki magukat a rabok
de a szededi börtönben meg van pár fekve nyomó pad meg egykezes súlyzók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!