Mi a véleményetek Schiff András cikkéről? Még ha valakinek ez is a véleménye, miért kell az országot lejáratni külföldön. Milyen magyar az ilyen, aki a saját vackába piszkít bele?
2011. jan. 2. 21:53
11/11 baumann ottó válasza:
Külföldön élö magyar vagyok. Én is sokszor kritikusan
viszonyulok Magyarország egyes döntéseihez/törvényeihez.
Schiff András "viselkedése" azonban számomra felháborító.
A jelenlegi rendszert Putyin Oroszországával összehasonlítani nem csak butaság, hanemm egyszerüen kifejezetten rosszindalatúság. És ezt pontosan hazájával kapcsolatosan és ráadásul külföldön propagálva...Elfelejtette, hogy hol, milyen körülmények között született, nött fel??? Én amondó lennék, nem nagy
veszteség Magyarországnak, ha nem lép fel otthon, én személy szerint biztosan nem fogok elmenni egy koncertjére sem. Jelenlegi lakhelyén Berlusconi az úr.
Vajjon öt is ilyen otromba módon és nyilvánosan kritizálja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!