11/14 anonim válasza:
Miylen törvény ? még a média hatóság se tudja hogy mi van kb. Van olyan törvény hogy nem lehet ezeket a szavakat tartalmazó számokat lejátszani ? Szar a törvény . Ha gyerekbutításról van szó szerintem a tilos rádió valahol nagyon alul lehet a ranglétrán. Hány 13 éves néz napiszart? több ezer. az butítja őket jobban, vagy 1 fél underground , alig pár helyről elérhető rádió ? vicc ez az egész....
12/14 anonim válasza:
@ tegnap 22:44 igen van olyan törvény, és le lehet játszani de csak 21 és 5 óra között. A törvényt be kell tartani, nincs kivétel. Nem érdekel senkit, hogy hányan hallgatják, mindenkinek be kell tartani. Ha szerinted szar a törvény, akkor érd el, hogy változtassanak rajta.
13/14 anonim válasza:
Szerintem evvel az a probléma, hogy a többségnek fogalma sincs róla, hogy miről szól akármelyik angol nyelvű dal. Ezzel a figyelmeztetéssel meg direkt felhívják a figyelmet, hogy ez csúnya, ezt nem szabad, és a betiltásnál nagyobb reklámot nem nagyon lehet csinálni.
14/14 anonim válasza:
Nem én találtam ki, Gandhi is mondta, hogy vannak rossz törvények...
Amúgy szánalmas. Tényleg belinkelném nekik a puruttyát, hogy az mennyi fejlődést segít elő, de találnék még pár oldalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!