Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Médiahatóság visszaszólt....

A Médiahatóság visszaszólt. Mi véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 1. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

SZÁNALMASSZÁNALMASSZÁNALMASSZÁNALMASSZÁNALMAS

egy Tilos hallgató véleménye...

2011. jan. 1. 19:42
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Előző vagyok

Ja és tudtam,h előszőr a Tilosra fognak rászálni!!!

ANYIRA ÁTLÁTSZÓAK!

2011. jan. 1. 19:43
 3/14 anonim ***** válasza:
A washingtoni törvény érthető, de Magyarországon, ahol az angol nyelvtudás ritka a fiatalabb korosztályokban akikre ez "veszélyes" lenne, mint a hintalószar.
2011. jan. 1. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Kezd az egész teljesen nevetségessé válni. Ezzel kell a kormánynak foglalkozni? Más gond sincs ebben az országban?
2011. jan. 1. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Nekem azzal van a bajom, hogy ennyi erővel a mostani pop számok 90%-áért lehetne büntetni.
2011. jan. 1. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

hehe ;D valaki küldje már be nekik a puruttya extrém http címét, kiváncsi vagyok hány oldalas levelet írnak nekik :D Amúgy gratulálok h erre költik az adót. 11 éves koromba 1 gyerek megállított az utcasarkon mikor jöttem haza suliból h van e nálam valami játék, aztán jött haverom aki arra lakott és sztem csak ezért nem lett tőlem elvéve minden érték kb. biztos sok tilos rádiót hallgatott a ygerek xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SZÉGYEN VAGY MÉDIA TÖRVÉNY, SZÉGYEN VAGY MAGYAR POLITIKA!

2011. jan. 1. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a legalja? Vagy még van hová süllyedni?
2011. jan. 1. 20:05
 8/14 bumbi02 ***** válasza:
100%
az a vicces hogy eddig nem is ismertem se Ice-T-t se a számát.. azóta már meghallgattam:) jó reklám Ice-Tnek:))
2011. jan. 1. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:

[link]

itt az 1ik hozzászólónak zavarta a csőrét a muzsika. ez talán valamit enyhít ezen az oltári nagy baromságon amit csináltak.

2011. jan. 1. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Hiába rinyáltok itt. Van egy törvény amit be kell tartani és pont. Nincs olyan, hogy de... Ha nem tetszik valami, akkor érjétek el, hogy változtassanak azon a törvényen.
2011. jan. 1. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!