Ja és tudtam,h előszőr a Tilosra fognak rászálni!!!
ANYIRA ÁTLÁTSZÓAK!
2011. jan. 1. 19:43
3/14 anonim válasza:
A washingtoni törvény érthető, de Magyarországon, ahol az angol nyelvtudás ritka a fiatalabb korosztályokban akikre ez "veszélyes" lenne, mint a hintalószar.
2011. jan. 1. 19:46
4/14 anonim válasza:
Kezd az egész teljesen nevetségessé válni. Ezzel kell a kormánynak foglalkozni? Más gond sincs ebben az országban?
2011. jan. 1. 19:48
5/14 anonim válasza:
Nekem azzal van a bajom, hogy ennyi erővel a mostani pop számok 90%-áért lehetne büntetni.
2011. jan. 1. 19:49
6/14 anonim válasza:
hehe ;D valaki küldje már be nekik a puruttya extrém http címét, kiváncsi vagyok hány oldalas levelet írnak nekik :D Amúgy gratulálok h erre költik az adót. 11 éves koromba 1 gyerek megállított az utcasarkon mikor jöttem haza suliból h van e nálam valami játék, aztán jött haverom aki arra lakott és sztem csak ezért nem lett tőlem elvéve minden érték kb. biztos sok tilos rádiót hallgatott a ygerek xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SZÉGYEN VAGY MÉDIA TÖRVÉNY, SZÉGYEN VAGY MAGYAR POLITIKA!
2011. jan. 1. 19:57
7/14 anonim válasza:
Ez már a legalja? Vagy még van hová süllyedni?
2011. jan. 1. 20:05
8/14 bumbi02 válasza:
az a vicces hogy eddig nem is ismertem se Ice-T-t se a számát.. azóta már meghallgattam:) jó reklám Ice-Tnek:))
itt az 1ik hozzászólónak zavarta a csőrét a muzsika. ez talán valamit enyhít ezen az oltári nagy baromságon amit csináltak.
2011. jan. 1. 20:36
10/14 anonim válasza:
Hiába rinyáltok itt. Van egy törvény amit be kell tartani és pont. Nincs olyan, hogy de... Ha nem tetszik valami, akkor érjétek el, hogy változtassanak azon a törvényen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!