Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek korrekt, hogy a...

Szerintetek korrekt, hogy a parlamentben hatálybalépés előtt 1 nappal hirdetnek ki, írnak alá, szavaznak meg törvényeket?

Figyelt kérdés
Nehogy valaki át tudja tanulmányozni hatálybalépés előtt, vagy a közszolgák fel tudjanak időben készülni rá (akik a törvényekkel dolgoznak), stb...
2010. dec. 30. 17:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ilyen jót még nem szórakoztam idén :D

Vicces ez a kérdező, csak vagdalkozik össze-vissza, személyeskedik és sérteget, különös előszeretettel használva a gyerekes és éretlen szavakat.

Tudjátok, az vagdalkozik ilyenekkel, aki maga is olyan...és miért? Mert megkérdezték, hogy hol a konkrétum, a hivatalos forrás, és milyen területi egységről (vagy miről van szó)? Erre az volt minden válasza: hallottam a többiektől.

xD

Én semmi érdemi infót nem tudtam meg eddig, tekintve hogy a kérdező képtelen volt válaszolni bárminemű normális kérdésre.

Másrészt nem dolgozom állami helyen, és nem is tanultam jogot sem.

2011. jan. 5. 01:38
 32/34 A kérdező kommentje:

leírtam mindent amit kellett előzőleg. ott van minden infó. ennyi. nem fogok még én itt egy tonna acsarkodás után még én győzködni egy olyan embert aki az iskolapadból akar kioktatni olyan témában ami tök egyértelmű.

mellesleg a te egyetlen egy hozzászólásod se több puszta személyeskedésnél. és mellesleg nyugodtan olvasgass vissza, az általad védett kisdiák kezdett el személyeskedni amire reagáltam.

2011. jan. 5. 09:58
 33/34 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, ki kezdte, nem érdekel. Ilyet az oviban mondanak, hogy "ő kezdte, én csak folytatom!" Átolvastam még egyszer, és ez az összes "infó", amit leírtál:

"csak normális esetben az adott aláírt kihirdetett törvény x nappal később lesz érvényben, hogy fel tudjon rá készülni mindenki. pl a közszolgáknak határidejük van rá. Jó példa rá ismerősöm...

speciel a tervezet szavazások után ezerféleképpen változik. ergó szart se ér. Ez volt most is, mesélte ismerős. elméletileg van 1-2 napjuk mindent megcsinálni, más, hogy valójában kizárt, hogy tartani tudják így a határidőt. ennyi.

én speciel közszolgákkal, köztisztviselőkkel vagyok körbevéve a közeli ismeretségi körömmel, és ezekre a beszámolókra támaszkodom

jah állami, tudod kisdiák a köztisztviselők és közszolgák a legtöbb esetben államnak dolgoznak"

Semmi konkrétumot nem mondasz, csak akörül forog az egész mondókád, hogy vannak ismerőseid. Üres beszéd.

Én is tudok mondani ilyeneket, vannak ismerőseim, akik az alsóbb szférákban dolgoznak egy ilyen gépezetnél, és vannak, akik a felsőben. Meglepő különbségeket tudnak ám mondani!

Ezekre a kérdésekre válaszolj:

"Egyáltalán államigazgatási alrenszerbe tartozó szervekhez kötődik a kérdés?Ha igen azon belül területi,helyi,netán területközi?Vagy az önkormányzati renszerbe tartozó?Vagy teljesen más?"

2011. jan. 5. 13:59
 34/34 A kérdező kommentje:

persze, majd még konkrét helyeket és neveket is mondok neked, hülyének nézel mi?:)

az már a te bajod ha nem hiszed el. elég szánalmas ez a hozzáállás.

2011. jan. 5. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!