Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek korrekt, hogy a...

Szerintetek korrekt, hogy a parlamentben hatálybalépés előtt 1 nappal hirdetnek ki, írnak alá, szavaznak meg törvényeket?

Figyelt kérdés
Nehogy valaki át tudja tanulmányozni hatálybalépés előtt, vagy a közszolgák fel tudjanak időben készülni rá (akik a törvényekkel dolgoznak), stb...
2010. dec. 30. 17:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Bocs, nem "benne kell lennem a szakmában",hanem a "fronton" kell lennem, hogy ne kis diák legyek.Ez még viccesebb fogalmazás....

Ami pedig az álomvilágot és az érvelést illeti,hát inkább nem mondok semmit mert erre a hülyeségre már nem is lehet mit mondani.

Jut eszembe még mindig nem írtál konkrétumot.

2011. jan. 2. 16:16
 22/34 A kérdező kommentje:

nos kisdiák, ennyit rólad:)

nem tudom, hogy miért érzed, hogy többet tudsz bárkinél, ha csak a szabályokkal vagy tisztában.

Nyugodtan vagdalkodhatsz a takarítós dumáddal, ettől még nem lesz hitelesebb. Túlságosan sok a szövegedben a "ha".

Hiába töltöd a 9. félévedet, még sehol sem vagy, úgy néz ki. Gyerekes vagy iszonyúan, a gimnazista kishúgom beszél ilyen sértődötten dacosan mint te. Most, ahogy újraolvaslak, igen, totál olyan a stílusod mint egy gyereké:) Sőt szerintem lány vagy. De ebben nem vagyok 100%, csak épp kicsit olyan sértődött pitsa stílust toltál amilyet a totál tapasztalatlan gyerekek kreálnak amikor valaki ráébreszti őket arra, hogy talán nem mindent tudnak annyira jól.

2011. jan. 2. 17:03
 23/34 A kérdező kommentje:

érvelésre nem mondasz semmit, gondoltam:)

konkrétumot ha nem gond nem mondanék, ismerősömet nem faggatom ki erről, elég nekem annyi amennyit mondott, meg az, hogy most is dolgozik, hogy holnapra rendesen el tudjon indulni a hivatal.

2011. jan. 2. 17:05
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog az irigység:)
2011. jan. 2. 17:51
 25/34 anonim ***** válasza:

"elég nekem annyi amennyit mondott"

Na itt a baj,hogy mint a birka hallgatsz mindenkire, de utánanézni már nem tudsz a dolgoknak mert az meghaladja az agysejtjeid teljesítményét.

2011. jan. 2. 17:55
 26/34 A kérdező kommentje:

nos "birka", látom csak ismételni tudsz, ez is jellemző.

Szerintem jobb ha csendben maradsz, mert magadat égeted le ezek után.

2011. jan. 2. 19:07
 27/34 anonim ***** válasza:
Most komolyan.Te hány éves vagy?Tudod egyáltalán interpretálni a válaszaimat?Feltudod ismerni a releváns mondatokat?Tudod te hogy miről beszélünk?Egyáltalán államigazgatási alrenszerbe tartozó szervekhez kötődik a kérdés?Ha igen azon belül területi,helyi,netán területközi?Vagy az önkormányzati renszerbe tartozó?Vagy teljesen más?Jó lenne tudni, és még egy pár fontos tényezőt is,mert ezek nélkül csak a fingot lehet reszelni,de azt nagyon.
2011. jan. 2. 22:13
 28/34 A kérdező kommentje:

tudom értelmezni.

és jah állami, tudod kisdiák a köztisztviselők és közszolgák a legtöbb esetben államnak dolgoznak.

úgy hiszem jobb ha okos enged alapon hagylak:) az a gond, hogy k.szottul ostoba vagy és össze-vissza beszélsz. katasztrofális. Most persze majd próbálkozol a szöveggel, miszerint elmenekülök a vita elől, de aki elolvassa az előző válaszokat, annak minden világossá válik és rájön, hogy ez nem így van.

nah ennyi, menj leckét írni!

2011. jan. 2. 22:39
 29/34 anonim ***** válasza:
Ha tudnád értelmezni akkor leírnád a problémát.
2011. jan. 2. 22:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Ja és még valami.Mutasd meg hol írtam össze-vissza dolgokat.Az hogy "állami" az nem válasz.Tudod itt jön a pontosság.És én tudom miket írtam,tudom hogy épül fel a rendszer,minek mi a neve,feladata-hatásköre és stb...ellenben veled.
2011. jan. 2. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!