Szerintetek korrekt, hogy a parlamentben hatálybalépés előtt 1 nappal hirdetnek ki, írnak alá, szavaznak meg törvényeket?
Bocs, nem "benne kell lennem a szakmában",hanem a "fronton" kell lennem, hogy ne kis diák legyek.Ez még viccesebb fogalmazás....
Ami pedig az álomvilágot és az érvelést illeti,hát inkább nem mondok semmit mert erre a hülyeségre már nem is lehet mit mondani.
Jut eszembe még mindig nem írtál konkrétumot.
nos kisdiák, ennyit rólad:)
nem tudom, hogy miért érzed, hogy többet tudsz bárkinél, ha csak a szabályokkal vagy tisztában.
Nyugodtan vagdalkodhatsz a takarítós dumáddal, ettől még nem lesz hitelesebb. Túlságosan sok a szövegedben a "ha".
Hiába töltöd a 9. félévedet, még sehol sem vagy, úgy néz ki. Gyerekes vagy iszonyúan, a gimnazista kishúgom beszél ilyen sértődötten dacosan mint te. Most, ahogy újraolvaslak, igen, totál olyan a stílusod mint egy gyereké:) Sőt szerintem lány vagy. De ebben nem vagyok 100%, csak épp kicsit olyan sértődött pitsa stílust toltál amilyet a totál tapasztalatlan gyerekek kreálnak amikor valaki ráébreszti őket arra, hogy talán nem mindent tudnak annyira jól.
érvelésre nem mondasz semmit, gondoltam:)
konkrétumot ha nem gond nem mondanék, ismerősömet nem faggatom ki erről, elég nekem annyi amennyit mondott, meg az, hogy most is dolgozik, hogy holnapra rendesen el tudjon indulni a hivatal.
"elég nekem annyi amennyit mondott"
Na itt a baj,hogy mint a birka hallgatsz mindenkire, de utánanézni már nem tudsz a dolgoknak mert az meghaladja az agysejtjeid teljesítményét.
nos "birka", látom csak ismételni tudsz, ez is jellemző.
Szerintem jobb ha csendben maradsz, mert magadat égeted le ezek után.
tudom értelmezni.
és jah állami, tudod kisdiák a köztisztviselők és közszolgák a legtöbb esetben államnak dolgoznak.
úgy hiszem jobb ha okos enged alapon hagylak:) az a gond, hogy k.szottul ostoba vagy és össze-vissza beszélsz. katasztrofális. Most persze majd próbálkozol a szöveggel, miszerint elmenekülök a vita elől, de aki elolvassa az előző válaszokat, annak minden világossá válik és rájön, hogy ez nem így van.
nah ennyi, menj leckét írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!