Nem lenne mégis jobb, ha kimondanák, hogy van cigánybűnözés?
Nem régen fogtak el ugye "magyarokat", ha jól emlékszem külföldön, akik prostitúcióra kényszerítettek néhány nőt, napi tízen valahány kuncsaft per lány volt a ráta, havi több milliót forintot "kerestek" vele. Mások kínzásából, 0 munkával. Gratulálok. Egy. Kettő, pár napja egy rendőr ismerős mondta, hogy a 20. kerben egy idős nénit lekötöztek és vasalóval égettek meg, hogy árulja el hol tartja a pénzét. Három: nem vagyok nagy jobboldali, nem is annyira foglalkozom a politikával, de poénból rászoktam nézni egy-egy oldalra és így mit olvasok ma a kuruc.infón? Csepelen kaptak el egy párost, akik egy 18 évnél fiatalabb(!) lányt kényszerítettek prostitúcióra. Szóval ez borzalmas... Persze a magyarok is bűnöznek, de azt mondom, inkább lopják el a kocsiját majd a lányomnak, inkább sikkasszanak el egy vagon pénzt akárkik akárhol, vagy áruljanak drogot szintén akárkik akárhol (pár tipikusan fehér megoldás..), de ennyire nem tisztelni egy másik ember életét, ahogyan ezek teszik, ez már kezd túlzás lenni.
Nem lenne mégis jobb, ha kimondanák, hogy igenis cigányok és csakis cigányok teszik/tették ezt és ezt az állatias erőszakot más emberekkel, érző emberi lényekkel? Nem lehet, hogy kicsit magukba szállnának? Mert így, hogy a tévé szerint a cigányok csak zenélgetnek, énekelnek, meg táncolgatnak, nem hiszem, hogy eszükbe jut kiközösíteni maguk közül a bűnözőket. Egyik nap a villamoson azt hallgattam, hogy azon nevettek, ki mennyit volt börtönben...
Szóval egyre jobban féltem az utódaimat az az igazság. És ahogy ennyi életvitelszerűen bűnöző cigány van, egyre több magyar is lesz, főleg akik köztük "nevelkednek".
Komolyan, már annak is örülnék, ha valahogy ki lehetne egyezni velük, hogy ha már áldozatok vagyunk, legalább ne legyenek brutálisak, nem kell szétütni, maradandóra verni, rúgni, szúrni csak azért mert kirabolnak, felesleges.
"Mi a különbség aközött ha azt mondjuk hogy cigány bünözők, vagy azt hogy cigánybünözés?"
A tévhittel ellentétben a cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző (bár a számok önmagukért beszélnek), hanem azt, hogy vannak bizonyos bűncselekmények (pl. színesfém lopás, kábel lopás) és bizonyos bűncselekmények elkövetési módja (pl rablásnál, betörésnél a brutalitás mértéke) kifejezetten cigány származású bűnelkövetőre utal.
Jó!
Akkor most mindenki, aki itt van, és elege van a cigánybűnözésből, és a "fehércigányokból" alapítsunk közösen egy pártot, jussunk be a Parlamentbe, és tegyünk valami lépést ez ügyben, mert úgy látszik, hogy a mostani politikai elit semmit nem akar tenni az ügy érdekében!
"hat azert napi szinte nem biztos ugyanis evi 250 emberoles tortenik atlagban es ezek jelentos resze is csaladon beluli eroszak /franya szar satisztika mi?"
Azt írtam napi szinten erőszakolják a többségi társadalmat.. Az "erőszakolják"-ba nem csak a gyilkosságok tartoznak bele, tehát legjobb esetben is csúsztatsz, legfeljebb nem szándékosan. Na ez a fránya, hogy nem érted amit írok és utána arcoskodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!