Nem lenne mégis jobb, ha kimondanák, hogy van cigánybűnözés?
Nem régen fogtak el ugye "magyarokat", ha jól emlékszem külföldön, akik prostitúcióra kényszerítettek néhány nőt, napi tízen valahány kuncsaft per lány volt a ráta, havi több milliót forintot "kerestek" vele. Mások kínzásából, 0 munkával. Gratulálok. Egy. Kettő, pár napja egy rendőr ismerős mondta, hogy a 20. kerben egy idős nénit lekötöztek és vasalóval égettek meg, hogy árulja el hol tartja a pénzét. Három: nem vagyok nagy jobboldali, nem is annyira foglalkozom a politikával, de poénból rászoktam nézni egy-egy oldalra és így mit olvasok ma a kuruc.infón? Csepelen kaptak el egy párost, akik egy 18 évnél fiatalabb(!) lányt kényszerítettek prostitúcióra. Szóval ez borzalmas... Persze a magyarok is bűnöznek, de azt mondom, inkább lopják el a kocsiját majd a lányomnak, inkább sikkasszanak el egy vagon pénzt akárkik akárhol, vagy áruljanak drogot szintén akárkik akárhol (pár tipikusan fehér megoldás..), de ennyire nem tisztelni egy másik ember életét, ahogyan ezek teszik, ez már kezd túlzás lenni.
Nem lenne mégis jobb, ha kimondanák, hogy igenis cigányok és csakis cigányok teszik/tették ezt és ezt az állatias erőszakot más emberekkel, érző emberi lényekkel? Nem lehet, hogy kicsit magukba szállnának? Mert így, hogy a tévé szerint a cigányok csak zenélgetnek, énekelnek, meg táncolgatnak, nem hiszem, hogy eszükbe jut kiközösíteni maguk közül a bűnözőket. Egyik nap a villamoson azt hallgattam, hogy azon nevettek, ki mennyit volt börtönben...
Szóval egyre jobban féltem az utódaimat az az igazság. És ahogy ennyi életvitelszerűen bűnöző cigány van, egyre több magyar is lesz, főleg akik köztük "nevelkednek".
Komolyan, már annak is örülnék, ha valahogy ki lehetne egyezni velük, hogy ha már áldozatok vagyunk, legalább ne legyenek brutálisak, nem kell szétütni, maradandóra verni, rúgni, szúrni csak azért mert kirabolnak, felesleges.
"A nagymóval igazából az a bajom, hogy nekem az túlságosan lehetetlen, szélsőséges elképzelés. Olyan többet nem lesz, hogy hozzánk fog tartozni szlovákia, meg Erdély, meg Kárpát-alja, meg Vajdaság, meg Horvátország, akkor meg minek erőltetni?"
történelem változik 100 év múlva lehet hogy nem lesz Magyarország
de hogy szélsőséges lenne? ez új :)
bár sokszor hallani ezt egy bizonyos társadalmi rétegtől
tudod ezt a "szélsőséges dolgot" :D
igazából engem nem is tudom mi zavar jobban hogy elvették vagy az hogy a románoké most Erdélyre gondolok
mert érted ha harcba veszítettük volna el akkor legalább lett volna a győzteseké
de ilyen románoké áá
szamtalan esetet lehet sorolni mindket oldalon egyiken olaszliszka, marian cosma, vagy amiket te is soroltal a masikon oladlon, simon tibi, ozdi kettosgyilkossag ahol apat anyat gyilkoltak meg, makoi harmas gyilkossag, mor /europaban csucstarto/, par darabolos dolog, vagy kulfoldon pandy ugy /belgium legrettenetesebb gyikossag sorozata/, vagy franciaorszagban a porcshes gyilkossag stb. most mondom lehet sorolni mindket oldalon a szornyusegeket de 1 teny az aldozatok nem kapjak vissza a hozzatartozokat.
Azert nem muszaj cigok koztt nevelkedni ugyanis a legbrutalisabb kej es sorozatgyilkosok pl balastyai rem vagy donaszi-bene paros pontosan olyan emberek voltak akik jo neveltetesben reszeultek a kornyezetuk soha semmir rosszat nem is sejtett volna roluk stb.
Az agresszio meg az egesz tarsadalomban novekszik valamikor a meccseken csak pofoztak egymast a fiatalok ma mar akar kes is elokerul es egyre brutalisabban verik szet egymast lasd magyar sziget boxer ugy stb. stb. stb.
Az lenne a legnagyobb baj ha nem a jelensegek ellen kezdodne a kuzdelem hanem eltevelyedett szuk lataskorben egyesek lelki igenye szerint csak egy nepcsoport ellen ugyan is ezt azt sugallna hogy amugy minden rendben van Magyarorszagon leszamitva egy bizonyos nepocsoportot aztan mire eszbe kapas lenne akkor mar keso lenne es megint 10 20 evre lemaradas lenne.
A discocban meg a kigyurt kopasz kidobok is siman ajulasig verik a fiatalokat stb.
Amugy meg ok tegyuk fel holnapmindenki azt fogja mondani ciganybunozes. Es akkor utana mi lesz? Gondolom aki cigany es bunozo az rogton otthon marad es felvagja az ereit vagy beszed rengeteg gyogyszert esetleg a metro ala ugrik, hogy mostantol nehogy valamikor valami bunt elkovessen.
Csak mert van bunozes? VAN! Kell ellene tenni? KELL! Torvenyekkel jogszabalyokkal? IGEN!
A masik kerdes vajon mas orszagokban ahol nem lenek cigok van bunozes? VAN! Rosszabb mint Magyarorszagon? IGEN! Hogy kuzdenek ellene?
USA olyan fogalom nincs hogy neger bunozes, latin bunozes pedig itt leolnek, megnyuvasztanak, kiherelnek, /jobb esetben, ha olyanokkal talalkozol/ es ez mindennapos volt pl az 50-es 60-as de meg a 70-es evekben is! De maspsag is gyakran elofordul! Megis jelentosen tudtak javitani a bunozesi statisztikakon es nem kimondottan a torvenyekkel mert azok mindig is szigoruak voltak, hanem nagyon komoly munkahely teremtessel, kulonbozo programokkal stb. ma mar feherkent is vegig setalhatsz olyan helyeken ahol korabban nem es nem lonek szet ma mar a taxi es rendor is bemehet ilyen helyekre stb.
Most le lehet majd pontozni meg lehet majd utalkozni engem nem erdekel. De aki ezt nem erti meg azt vegletekig csak sajnalni tudom...
ja es kerdezo ne haragudj ha be mertem olyan dolgot masolni amit nem cigok csinaltak es bizony nagyon szornyu dolgok. Remelem nem sapadtal le de aki ilyenekrol nem tud az ne irja, hogy csakis a cigok stb. mert az allatias viselkedes minden nepcsoportban benne van bennunk is a cigokba is stb. az aranyok meg attol fuggnek ki hova szuletik es mekkora nyomorban vagy eppen mekkora joletben majomszeretettel no fel...
Ebben a tetves kis semmit mondó csak pofázni tudó szánalmas országban csak annak megy jól aki cigány!
Ha nem dolgozol is megélsz ha cigány vagy.
ÉS MÁRPEDIG CIGÁNY BŰNÖZÉS VAN!!!!!!
A tetü k@rva annyukat az élősködőjének!
Hali,
van bűnözés, aki bűnözik azt minden esetben el kell kapni. De azért én úgy látom, hogy itt nem kimondottan a bűnösöket rühelljük, hanem zusammen az egész fajt.
Spec én pesten a 8kerben lakom 15 éve, és fehér létemre SOHA semmi bajom nem volt cigányokkal. Volt például pár cigány tanítványom, meg voltam velük elégedve. De egyéb esetekben is mivel alapvetően a fellépésem nyugodt, magabiztos és barátságos (alkalmazkodó az iqszintjükhöz) soha senki nem kötött belém. Kevés dolgozó cigányt is ismerek, nyilván a többség idióta bűnöző féle... Más kultúrájuk van, más családi "érték"rendjük. De én így elfogadom őket embernek. Ez a társadalmi pozicióm. Ha politikus lennék, akkor törvényeket hoznék hogy aki dolgozik az kapjon segélyt kisebbségi alapon, másként ne.
Lehetőleg ne húzd fel olyan dolgokon magad, amibe mondjuk Te személy szerint nem tudsz beavatkozni és változtatni, mert csak magadat őrlöd. Elsősorban azért élsz, hogy egy boldog családot nevelj fel. A boldogság belülről fakad és senki nem veheti el, ha megvan. Viszont demagóg dumákkal húzhatnak téged erre vagy arra. (lehet hogy én is azt teszem?! de jó irányba)
Na egy kis nemzetközi statisztika a világ országairól, ahol szintén vannak kisebbségek:
Pl: Afghanistan Pashtun 42%, Tajik 27%, Hazara 9%, Uzbek 9%, Aimak 4%, Turkmen 3%, Baloch 2%, other 4%
Magyarországon:
Magyar: 92.3%, Roma 1.9%, other or unknown 5.8%
Érdemes átfutni a listát amit belinkeltem, a legtöbb országban a kisebbségek aránya jelentősen nagyobb. Nálunk cirka 2% cigány van csak, és mi ettől vagyunk kiakadva? Mi lesz ha majd ez eléri az 5%-ot mondjuk?
Van egy egyszerű receptem amit mindenki gyakorolhat otthon: sex, hogy többen legyünk, addig se unatkozunk. De ezt most halál komolyan mondom:
Elválási statisztika Magyarországon: 50% !!! Születési statisztika: az átlag fele! (magyarul kétszer annyi gyerek születne, akkor a népességünkhöz viszonyítva átlagosak lennénk)
Ebből fakadóan is a magyar lakosság népessége folyamatosan csökken.
Egy nőre eső szülési statisztika 1.3, magyarul nincs 2 magyarul baromira nem emelkedő: -20% még mindig csökkenő.
20 évvel ezelőtt a nők voltak többen , most a nők vannak kevesebben, a felső életkor kitolódott, a nyugdíjasok száma magyarán nőtt..
Szóval az a helyzet hogy tudnánk mi is csinálni valamit azért: sexelj, ne háboruzz!
Jah még egy apróság std betegségek az elmúlt években emelkedtek. Illetve több abortusz volt, (amire a fidesz csökkenti az abortusz keretet). Illetve a mellrák (az abortusz miatt) száma is nőtt. Ezért is csükken a nők száma. Valószinű ezért is komunikálnak a politikusok ilyen demagóg módon, hogy mindenkit keresztény értékrend szerint a dolgára utasítsanak, ezért adnak adókedvezményt a több gyerekeseknek. Szarban lesz a haza, ha nem lesz elég munkaerő, és a nyugdíjasok száma meg nő.
Na ha ezek után a cigányok a legfontosabb problémád, akkor járj gyúrni, és talán attól megnyugszol.
Boldog, Békés Új Esztendőt!
"USA olyan fogalom nincs hogy neger bunozes, latin bunozes"
Az lehet, de ott simán megmondják, hogy az elkövető melyik etnikumhoz tartozik. Itt csak akkor mondják meg, hogy cigány, ha véletlenül ő az áldozat. Ha nincs cigánybűnözés, és ők is magyar állampolgárok, akkor kíváncsi leszek a bírósági ítéletre, amit a romagyilkosságok elkövetői ellen hoznak. Tudniillik, akkor "csak" gyilkosságért lehet lecsukni az elkövetőket, és nem rasszista indíttatásból elkövetett gyilkosságért. És a kettő közt nagy ám a különbség (években számolva).
"Magyar: 92.3%, Roma 1.9%, other or unknown 5.8%
Érdemes átfutni a listát amit belinkeltem, a legtöbb országban a kisebbségek aránya jelentősen nagyobb. Nálunk cirka 2% cigány van csak, és mi ettől vagyunk kiakadva? Mi lesz ha majd ez eléri az 5%-ot mondjuk?"
Te tényleg elhiszed, hogy 2% cigány van nálunk? :O
Ha tényleg annyi lenne, az 200 ezer főt tenne ki. Közben pedig szerintem már simán vannak 1 millió felett, ami 10% feletti érték. Elég ergya helyzet ahhoz képest, hogy lehetne belőlük 0% is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!