Miért szidják folyamatosan a multikat? (szabad verseny van)
Mert tönkreteszik a kiskereskedőket? Miért nem ők adják akkor versenyképesebben az árút? Minket már csak az ár érdekel. Ma néztem a tescoban 20 ft egy tojás. Ugyanezt a piacon 30-ért kapnám.
A kisebb boltok is ugyanezt csinálják. Az egyik olcsóbban adja a terméket mint a másik.
Ha valakinek meg a minőség nem tetszik akkor nem veszi megy. De mivel megveszik az emberek, így őket nem érdekli, hogy magyar vagy osztrák. Bár rengeteg magyart lehet kapni. Nálunk pl a párizsik, tejek, stb a fele magyar.
Vagy ha ennyire baj akkor miért nem magyarország indít egy multit? Ja, hogy nem tudna annyira versenyképes lenni. De gondolom a magyarral már nincs semmi gond.
Ha meg a multik ilyen nagy baj, akkor senki ne menjen oda vásárolni és akkor csődbe megy. De úgy látszik igény van rá.
Míg bezár 3-4 bolt, ahol alkalmaztak összesen 10 ember addig egy multiban 50-60.
"Egyesek miért csak a mezőgazdaságban látják a jövőt?"
Talán mert épp egy agrárországban születtek te halmozottan fogyatékos.
"Ha az ország sorsa az, hogy elbukjon, mert nem tudott épkézláb pénzgazdálkodási politikát folytatni, ám legyen!
Majd alakul itt egy másik kormány, vagy csatlakozunk egy másik országhoz, és ők talán jobban tudnak, majd gondoskodni rólunk, mint a mostani kormányunk."
Na menjmá....
"Amúgy meg fogom venni az 50 forintos kiflit is, ha 5x többet kapok!
Nekem is meg kell élnem, nem csak a gazdáknak!"
Te sem fogsz csak ezt még nem éred fel ésszel A saját fizetésedre valót hordod a multihoz ő meg nem adja neked oda hanem szépen hazaviszi. Remélem mielőbb minimálbéres, majd munkanélküli leszel később pedig szoc,segélyes. A hozzád hasonlók meg is érdemlik.:)
"adja neked oda hanem szépen hazaviszi."
Az én lakhelyem Németország, tehát felőlem hozza csak a LIDL, ALDI, METRO és a többi német cég :)
"Az én lakhelyem Németország, tehát felőlem hozza csak a LIDL, ALDI, METRO és a többi német cég :)"
Én is épp erről beszéltem, ha nem tűnt volna fel. Te csak engem erősítesz meg hozzászólásoddal.
Akkor mi legyen?
Én csak a multik árán tudom megvenni a kaját, különben én megyek rögtön tönkre.
"-Az én lakhelyem Németország, tehát felőlem hozza csak a LIDL, ALDI, METRO és a többi német cég :)"
-Én is épp erről beszéltem, ha nem tűnt volna fel. Te csak engem erősítesz meg hozzászólásoddal"
Ha a magyar pénzt Németországba viszi, akkor az a németeknek miért rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!