Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan oldanád meg a cigány-ké...

Hogyan oldanád meg a cigány-kérdést?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a cigánybűnözésre is, meg úgy egyáltalán...

Aki csak szidni és fejbelövetni tudja őket, annak üzenem, hogy ez még mindig a XXI. század

2010. dec. 29. 10:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én alapból minden egyes segélyt munkaviszonyhoz kötnék.

Csak akkor adnék, ha van előzetes munkaviszony, minimum 3 hónap.

Nem fogadnám el kifogásnak, hogy nem talál a környéken, akkor utazzon, lakjon munkásszállón stb.

Ha más ezreket költ ( keveset mondtam ) arra, hogy legyen munkahelye, még ha minimálbért is fizetnek + 3 hónap után lapát, akkor is elmegy.Én etnikumra való tekintet nélkül bevezetném, nem csak cigányra vonatkozóan, hanem magyarra is, mert köztük is sok a naplopó, segélyből élő, lusta gyökér...

2010. dec. 29. 10:28
 2/26 anonim ***** válasza:
2010. dec. 29. 10:30
 3/26 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolkodom, munkához kötni a segélyt. És az utolsó mondatoddal is egyet értek, de ha belegondolsz, a cigányok között ez sokkal nagyobb mértékben van jelen.
2010. dec. 29. 10:30
 4/26 anonim ***** válasza:
44%

Először is Alföld valamely területén munkatáborokat állítanék fel a bűnözők számára.

Ezzel párhuzamosan átvenném a média irányítását és ezen a szócsövön keresztül felvilágosítanám a magyar embereknek, hogy a cigányok már mennyi rosszatt tettek az egész magyarság ellen, miközben mi tartjuk el őket, ők csak gyűlölni tudnak minket, ahelyett, hogy meghálálnák, amit a magyar nemzet tesz értük.

Erősíteném a cigányellenes hangulatot, amíg el nem ér egy kellő szintet, aztán elültetném azt a gondolatot a magyar emberek fejébe, hogy ugye ott vannak azok a fránya munkatáborok és még mindig lenne bennük hely...

Azután, hogy ennyire felvilágosítottam az ország lakosságát, már ők fogják követelni, hogy pakoljuk be a cigányokat ezekbe a táborokba.

Még az is lehet, hogy kirobbantanék egy "cigánylázadást", ahol a cigányság rátámad a magyarságra. Ekkor már a külföldnek is be kellene ismernie, hogy a cigányproblémát komoly eszközökkel kezelni kellene.

2010. dec. 29. 10:32
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

Így:

[link]

[link]

Ezzel a mgoldással heteken belül végeznénk, és végleges megoldás volna.

2010. dec. 29. 10:32
 6/26 anonim ***** válasza:
95%

"Azután, hogy ennyire felvilágosítottam az ország lakosságát"

Szeva Szálasi, mit csináltál eddig? :D

2010. dec. 29. 10:33
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szeva Szálasi, mit csináltál eddig?"

A kivégzésem után felszuiblimáltam a Jóistenhez, aki több évtizeden keresztül készített engem a visszatérésre, hogy újra megpróbálhassam megmenteni a népem.

2010. dec. 29. 10:39
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát én több szempontból is reménytelennek látom.

Először is ez az ország az elmúlt 20 évben nem oldott meg semmilyen kérdést. Nem oldotta meg a hitelkérdést, azt, hogy nem tudunk megélni, nem tudjuk visszafizetni a hiteleinket, nem tudott soha senki egy elfogadható fenntartható fejlődést produkálni, sose működött az adórendszerünk rendesen, nem tudtuk megoldani a demográfiai kérdést, romokban van az egészségügy, katasztrófával fenyeget a nyugdíjrendszer.

Igen, mindehhez képest ottvan a cigánykérdés is a közel 1 millió emberrel, akik 25-30 évenként duplázzák a létszámukat, és akik közül a munkaképes férfiak 85 %-a munkanélküli, a nőknek majdnem 100. És nincs is esély semmire. Nem indult meg semmiféle integrációs vagy felzárkóztató folyamat az elmúlt 20 évben, most meg már késő.

Sajnos ránk fog dőlni ez az egész, és ebből már nincs kiút. Elvben persze lenne vagy lehetett volna, de eljátszottuk az időnket és a lehetőségeinket cigányügyben és minden másban is.

2010. dec. 29. 10:40
 9/26 anonim ***** válasza:
93%

Már hogyne lenne roma integrációs felzárkóztató program??? :O

Csilliárdokat költenek rá :D Nem esik le nekik, hogy ezeket képtelenség integrálni

Énis például a segílykéből, meg gyerekszarásból adókedvezményt csinálnék. Elkezdődne a itt lassú apadás :)

2010. dec. 29. 10:46
 10/26 anonim ***** válasza:
69%

A válasz megírásának időpontja: ma 10:40

Ez hülyeség! Amíg élünk és itt vagyunk, addig van reményünk. Bőven ráérünk majd akkor kétségbeesni, ha már halottak leszünk. Én biztos nem fogok úgy elmúlni, hogy nem küzdöttem végig az egész utam és ne próbáltam volna meg javítani a helyzeten a végsőkig.

Ezt ajánlom forrón neked is testvérem!

2010. dec. 29. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!