Miért ne lenne ebben ellentmondás? Orbán már megint olyat hazudik amit a hülye sem hisz el?
Ugye Orbán azt mondta, hogy mindenki jól jár. De most bevallotta, hogy lesz aki rosszabbul fog járni. (ezek közül, aki az állami szférában dolgozik, annyi kiegészítést kap, hogy ne változzon a fizetése)
Azt mondta OV, hogy ez nem ellentmondás. Tehát nincs ellentmondás az között, hogy mindenki jól jár, de lesz, aki nem?
És mi lesz azzal, aki közszférában dolgozik és 300E ft alatt keres és gyerektelen?
Azok akkor, hogy járnak jól?
"Mindenki jól fog járni, és kész. Csak lesz, aki kevésbé. Mit nem lehet ezen érteni?!"
Lesz aki kevésbé. Úgy hogy ezreket veszít.
Látom, nem érted a cinizmust. Na mindegy. A lényege az volt, hogy én is - mint az országban RENGETEGEN - szívni fogok. Dehát ezt akarta az ország, nem?
Első voltam.
"Látom, nem érted a cinizmust. Na mindegy."
De értetem. Csak lesz valaki aki azt fogja mondani, hogy ez igaz. És komolyan is gondolja.
"ma derült ki, hogy bérkompenzációt kap, aki rosszabbul jár."
Leírtam azt is.
2 dolog:
- Mi lesz azzal aki nem állami szférában dolgozik
- Miért ne lenne ellentmondás a két állítás között. (Mindenki jól jár. Van aki rosszabbul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!