Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ne lenne ebben ellentmon...

Miért ne lenne ebben ellentmondás? Orbán már megint olyat hazudik amit a hülye sem hisz el?

Figyelt kérdés

Ugye Orbán azt mondta, hogy mindenki jól jár. De most bevallotta, hogy lesz aki rosszabbul fog járni. (ezek közül, aki az állami szférában dolgozik, annyi kiegészítést kap, hogy ne változzon a fizetése)

Azt mondta OV, hogy ez nem ellentmondás. Tehát nincs ellentmondás az között, hogy mindenki jól jár, de lesz, aki nem?

És mi lesz azzal, aki közszférában dolgozik és 300E ft alatt keres és gyerektelen?

Azok akkor, hogy járnak jól?

2010. dec. 28. 22:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki jól fog járni, és kész. Csak lesz, aki kevésbé. Mit nem lehet ezen érteni?! Én például olyan jól járok majd, hogy a 37 ezres törlesztő csak 60 ezer lesz. Éljen a párt, természetesen!
2010. dec. 28. 22:39
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos sok olyant hazudik,amit a hülye rajongói elhisznek. Okos ember már azt sem hiszi el neki,amit kérdez.
2010. dec. 28. 22:43
 3/22 A kérdező kommentje:

"Mindenki jól fog járni, és kész. Csak lesz, aki kevésbé. Mit nem lehet ezen érteni?!"

Lesz aki kevésbé. Úgy hogy ezreket veszít.

2010. dec. 28. 22:43
 4/22 A kérdező kommentje:
Pontosan úgy mondták, hogy pár ember. EZ a pár ember 300E alatt keres és nincs gyereke.
2010. dec. 28. 22:45
 5/22 anonim ***** válasza:
60%

Látom, nem érted a cinizmust. Na mindegy. A lényege az volt, hogy én is - mint az országban RENGETEGEN - szívni fogok. Dehát ezt akarta az ország, nem?

Első voltam.

2010. dec. 28. 22:52
 6/22 A kérdező kommentje:

"Látom, nem érted a cinizmust. Na mindegy."

De értetem. Csak lesz valaki aki azt fogja mondani, hogy ez igaz. És komolyan is gondolja.

2010. dec. 28. 22:57
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen, és tudod, mi a baj? Hogy nagyon sokan azzal jönnek, milyen sz.r lenne akkor, ha most is a "komcsik" lennének. Meg a fidesz csak próbálja helyretenni, amit az előző kormány elrontott. Tudod, mit mondok? Sokkal jobban éltünk az MSZP alatt! Nem tudom, mi lesz jövőre, de én rettegek attól, hogy kicsúszik a lábunk alól a talaj...
2010. dec. 28. 23:01
 8/22 anonim ***** válasza:
4%
Csak a lényeget nem veszitek észre: ma derült ki, hogy bérkompenzációt kap, aki rosszabbul jár.
2010. dec. 28. 23:03
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lesz, aki azzal jár jól, hogy nem jár rosszul...
2010. dec. 28. 23:05
 10/22 A kérdező kommentje:

"ma derült ki, hogy bérkompenzációt kap, aki rosszabbul jár."

Leírtam azt is.

2 dolog:

- Mi lesz azzal aki nem állami szférában dolgozik

- Miért ne lenne ellentmondás a két állítás között. (Mindenki jól jár. Van aki rosszabbul)

2010. dec. 28. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!