Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Média törvény!? Idősek mesélik...

Média törvény!? Idősek mesélik, hogy régen, külföldi adásokból lehetett megtudni, hogy mi történik Magyarországon, az igazságot az akkori diktatúra elhallgatta! Most is így lesz?

Figyelt kérdés
A Rákosi-Kádár korszakban kizárólag magyarul beszélő külföldi adók-SZER,Amerika hagja-,adásaiból tudhatták meg az igazságot a magyarok.Az új Média törvéy megint ezt fogja eredményezni?Ahogy elnézem Orbánék lehazudják még a csillagokat is,hol a szabad sajtószabadság?!Mi lett ebben az országban? Ez már a totális,Rákosi féle diktatúra,idősek szerint arra hasonlít!
2010. dec. 25. 08:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

"Engem anno sokan körberöhögtek, amikor azt mondtam, hogy OV diktátor. Már az EU-ban is így látják."

Engem soha sem röhögtek körbe, amikor az MSZP-t a szavazóival együtt elmebeteg bandának neveztem. Most újranyitják az OPNI-t ha jól tudom...

2010. dec. 25. 11:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezek után más megoldás nem lehet,mint külföldre menni élni és dolgozni,menekülni Orbánék elöl?Ez volt 1956-ban is!Itt nem lesz ilyen körülmények között munkahely soha,innen menekülni fognak a befektetők,főleg most,hogy lemínősítették az országot!
2010. dec. 25. 12:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ez már a totális,Rákosi féle diktatúra,idősek szerint arra hasonlít!"

Ez már nem hasonlít hanem Rákosi 2:)

1. az általad említett média törvény.

2.az abortuszt is akkor tiltották be...:)Kérdezem én...MILYEN JOGA VAN 1 RETKES POLITIKUSNAK(TÖK MIND1 MELYIK)ELDÖNTENI EGY NŐ HELYETT H SZÜLJÖN?

3.,4.5., sorolhatnám még...:)

2010. dec. 25. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges így aggódni 2012től új alkotmány akkor még kakább lesz...Aztán 2014ben szépen kiesnek a parlamentből:)A Jobbikkal együtt,sztem vagy a MSZP erősödik vissza,vagy az LMP fel...-egy csalódott Jobbikos-
2010. dec. 25. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13.37: Nem esnek ki a parlamentből, mert módosítják a választójogot, és olyan intézményrendszert hoznak létre az új alkotmányban, ami alkotmányosan leválthatatlanná teszi őket. De ha netán mégis, mindenhova kinevezték és ki fogják nevezni az alkotmányosan leválthatatlan embereiket 9-12 évre!
2010. dec. 25. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Engem soha sem röhögtek körbe, amikor az MSZP-t a szavazóival együtt elmebeteg bandának neveztem. Most újranyitják az OPNI-t ha jól tudom..."

Ez jó hír, legalább lesz helye a Viktor fanoknak!

2010. dec. 25. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Majd a BBC,CNN,meg hasonlókon fogjuk majd látni,hogy:Jé,az meg a mi Orbánunk.Amikor majd a RETEK KLUBon azt mondják:Az a csúnya Fi________________________ _________________________________.

És ha az emeszpé vagy elempé lesz 2014ben a kormánypárt,Árpád vezér sírja egyből meglesz,mert olyan szégyenérzete lesz,hogy még a föld is meghasad!IAndrás,aki a Tihanyi apátságban alussza örök álmát,a kőkoporsót,s a kőfedőt áttörve megy szégyenében a pokolba,hogy ez a birka nép!Amit őseink felépítettek,ezek a mocskok szétbarmolják!

Majd msn-n vagy e-mailben kapjuk külföldi rokonoktól,barátoktól a hírt,hogy "Hallottátok,Orbán öszödi beszédét?"És mi mit mondunk majd rá?Áhh,nállunk ilyeneket nem adhatnak le,mert Orbán úr úgy döntött,ahogy!És majd szégyenkezhetünk,hogy abból a szép,majdnem 300.000km3 területből már alig van 93.000,és ezek még mindig csak a saját érdekeiket nézik?!

2010. dec. 25. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Félek, hogy igen, az mr2-t is visszaalakítják:-(. De hát nem furcsájuk, 2/3-os többségben vannak, mert megszavazta az ország, mert az emberek még mindig hisznek a mesékben!

Gratulálok hozzá!

2010. dec. 26. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!