Média törvény!? Idősek mesélik, hogy régen, külföldi adásokból lehetett megtudni, hogy mi történik Magyarországon, az igazságot az akkori diktatúra elhallgatta! Most is így lesz?
"Engem anno sokan körberöhögtek, amikor azt mondtam, hogy OV diktátor. Már az EU-ban is így látják."
Engem soha sem röhögtek körbe, amikor az MSZP-t a szavazóival együtt elmebeteg bandának neveztem. Most újranyitják az OPNI-t ha jól tudom...
"Ez már a totális,Rákosi féle diktatúra,idősek szerint arra hasonlít!"
Ez már nem hasonlít hanem Rákosi 2:)
1. az általad említett média törvény.
2.az abortuszt is akkor tiltották be...:)Kérdezem én...MILYEN JOGA VAN 1 RETKES POLITIKUSNAK(TÖK MIND1 MELYIK)ELDÖNTENI EGY NŐ HELYETT H SZÜLJÖN?
3.,4.5., sorolhatnám még...:)
"Engem soha sem röhögtek körbe, amikor az MSZP-t a szavazóival együtt elmebeteg bandának neveztem. Most újranyitják az OPNI-t ha jól tudom..."
Ez jó hír, legalább lesz helye a Viktor fanoknak!
Persze!
Majd a BBC,CNN,meg hasonlókon fogjuk majd látni,hogy:Jé,az meg a mi Orbánunk.Amikor majd a RETEK KLUBon azt mondják:Az a csúnya Fi________________________ _________________________________.
És ha az emeszpé vagy elempé lesz 2014ben a kormánypárt,Árpád vezér sírja egyből meglesz,mert olyan szégyenérzete lesz,hogy még a föld is meghasad!IAndrás,aki a Tihanyi apátságban alussza örök álmát,a kőkoporsót,s a kőfedőt áttörve megy szégyenében a pokolba,hogy ez a birka nép!Amit őseink felépítettek,ezek a mocskok szétbarmolják!
Majd msn-n vagy e-mailben kapjuk külföldi rokonoktól,barátoktól a hírt,hogy "Hallottátok,Orbán öszödi beszédét?"És mi mit mondunk majd rá?Áhh,nállunk ilyeneket nem adhatnak le,mert Orbán úr úgy döntött,ahogy!És majd szégyenkezhetünk,hogy abból a szép,majdnem 300.000km3 területből már alig van 93.000,és ezek még mindig csak a saját érdekeiket nézik?!
Félek, hogy igen, az mr2-t is visszaalakítják:-(. De hát nem furcsájuk, 2/3-os többségben vannak, mert megszavazta az ország, mert az emberek még mindig hisznek a mesékben!
Gratulálok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!