Szerintetek jó hogy tiltakoznak más külföldi oldalak a magyar média törvény ellen?
Figyelt kérdés
Elsötétítés Magyarországért
December 21-én a magyar parlamentben a többséggel rendelkező kormánypárt megszavazott egy új médiatörvényt, ami Európa leginkább elnyomó és antidemokratikus törvényeiből válogat, néhány nyugtalanító kiegészítéssel.
Az alapjogok, illetve a szabad véleménynyilvánítás iránti aggodalmunk jeléül 2011. január 5-én 24 órára elsötétítjük internetes jelenlétünket.
2011. jan. 5. 14:41
1/4 anonim válasza:
Még szép, undorító amit a kormány tett. Ezzel közvetetten megváltották az egyirányú repülőjegyem.
2/4 anonim válasza:
én is azt tenném amit az első akar tenni, de sajna nincs meg a megfelelő képzettség
3/4 anonim válasza:
Nem értek vele egyet, mert amíg nem látták a törvény részleteit, addig minek pofáznak bele? Majd ha elolvasták, és az után sem tetszik nekik, akkor elfogadom a véleményüket.
4/4 anonim válasza:
addig jogos az észrevétel, míg mi is belepofázunk az ottani (helyileg hozott, a magyar-szokás(?)jogok szerint kifogásolható) média törvényekbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!