Hogy értékeled az eddigi Fidesz-politikát hatalomra jutásuk óta?
1-10 -es skálán pontozd.
Elsősorban fideszes szavazók véleményét várom.
Azt mondja ballib sajtó egyeduralma:DDDDDDDD
Mire gondolsz?
Hírtv, magyar nemzet, heti válasz lánchíd r. echo tv, mtv duna tv mti magyar hírlap + internetes lapok stb stb stb
"0 a köbön"
szerintem te nem is tudod milyen törvényeket hoztak eddig :D
Propaganda szerű kommunikáció, megtévesztés. Ezzel a két szóval bátran határolnám, a FIDESZ politikáját.
Amit jelenleg csinálnak az zsebpénz gyűjtés, tőlünk magyaroktól.
Kicsit nagyképűnek látom, "majd mi megmutatjuk" hogy kell csinálni. És nagyon sok mindenben bizony rá kell döbbennie Orbán úrnak, hogy bizony vannak dolgok amik ha tetszik ha nem, de a párton felül állnak.
Írhattam volna valami ütős, frappáns humort, de megpróbálok tárgyilagos maradni.
Ami tetszett:
Büntetési tételek szigorítása, mezei lopás kategória üldözése, bár a 100 ezres biztonsági öv tarifa egy kicsit "gyűjtögetés" szagú.
Iszapkatasztrófánál a hozzáállás.
Ami nem:
-a hatalom bebetonozása mindenek felett, minden előtt
-kapkodás, ad hoc intézkedések, valahogy nem érzem a megfontolt, nyugodt erőt benne.
-az örökös visszamutogatás
-felelőtlen ígérgetések későbbi megmagyarázása
-a cinizmus, ahogyan az emberek felé kommunikálnak
-a"tökös csávók vagyunk" elmélet miatt az ország nemzetközi megítélésének romlása.(tudomásul kéne venni, hogy ki hány kiló, a gyengébbet bántani illetlen, az erősebbet nem praktikus.)
Pártállásom: nem vagyok pártszimpatizáns
Nemi identitásom: heteroszexuális
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:15 vagyok
-Nem vagyok párttag, sem szimpatizáns, általában -miután gondosan behúzom a függönyt- szoktam eldönteni, hogy kire ikszelek. (Akkor és ott.)
Értékelés:
1.
Kifejtve:
1.: antidemokratikus
2.: jogállamellenes
3.: magántulajdont sértő
4.: gazdaságilag katasztrófális
5.: nemzetközileg szégyenteljes
Indoklás:
1.: visszamenőleges hatályú törvénykezés
2.: többek között a véleményszabadságot sértő médiatörvény
3.: az Alkotmánybíróság jogkörének szűkítése
4.: a Költségvetési Tanács eltörlése
5.: a forint bedöntése
6.: a külföldi médiumok nagyon rosszalló véleményének elérése
7.: a külföldi kormányok és államok éles kritikájának kiváltása
Politikai hovatartozás:
Demokrata.
Megjegyzés:
A mai viszonyok között nem számít, hogy ki szociáldemokrata, ki kereszténydemokrata és ki liberális. Ma már sajnos csak az tesz köztünk lényegi különbséget, hogy ki demokrata, és ki nem. Aki demokrata, nem állhat a Fidesz mellett! A Fidesz, az elmúlt 10 éveben, európai viszonylatban, példátlan módon sértette meg a demokráciát.
Ez nem fog következmények nélkül maradni. Magyarország értelmisége és a külföld biztosan kegyetlenül meg fogja torolni ezt. Ha a Fidesz ezen az úton továbbmegy, még az sem kizárt, hogy sokan közülük halálbüntetést fognak kapni. Hangsúlyozom, ha ezen az úton továbbmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!