Gáz, ha egy lány politikus akar lenni?
Figyelt kérdés
2008. jan. 19. 19:19
2/13 anonim válasza:
egyáltalán nem!! a lényeg, hogy értse mit csinál és ne legyen korrupt:D
3/13 anonim válasza:
Nem :D Én is az akarok lenni :D
4/13 anonim válasza:
Nem lesz nagy jövőd a politikában, ahogy elnézem ezt a kérdést.
5/13 anonim válasza:
nem azt akartad írni, hogy "ne értse mit csinál, és legyen korrupt"? :))
6/13 anonim válasza:
Attól is függ, miért akarsz politikus lenni? Hatalmi vágyból, pénzért, vagy meg akarod váltani a világot? Szél ellen...?
7/13 anonim válasza:
Azért, mert lány? Akkor nem. De ha az a kérdés, hogy gáz-e, ha valaki politikus akar lenni, akkor igen, gáz.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem. DE vagy nagyon vastagnak kell lennie a bornek az arcodon, vagy nagyon batornak kell lenned...mert mindenki utalni fog. Sajnos.
9/13 anonim válasza:
én is szeretnék az lenni, de ha nincsenek kapcsolataid nem lesz egyszeű, készülj fel rá...
10/13 anonim válasza:
Igen, igen, és pályai indulásodkor nem árt,ha felvet a pénz...Anélkül te sosem leszel politikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!