Szerintetek a magánnyugdíj-államosítás, az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása és az új médiatörvény bevezetése után lesznek még 2014-ben választások?
Lehet,hogy lesznek. De gondoskodnak arról,hogy más pártok ne rúghassanak labdába. Megtalálják majd ennek a módját is.
Megadják a szavazati jogot az összes külföldön élő magyarnak,akik csak a Fidesz-által cenzurázott hírek alapján értesülnek az itthoni állapotokról. Ezért a Fideszre fognak szavazni.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:47
Nem vagyok jogász, de tanultam történelmet. Szerintem kezdünk kicsit a diktatúra felé haladni, ahol nemigazán van választás...Úgy látom mindenki értette a kérdésemet, csak te nem.
Ha a Fidesz a szavát adná nektek, hogy lesznek továbbra is demokratikus választások, és be is tartaná, akkor tuti hogy semelyik balf@sz nem reklamálna, nem rettegne a szörnyű diktatúrától. Nektek csak az kell, hogy le lehessen váltani bárkit, ha nem tetszik valami az intézkedéseiben. Az a baj, hogy nem értitek meg a demokrácia lényegét... Nem lesz egyenlőség, nem lesz mindenkinek jó, mert ez nem célja a demokráciának! Az egyenlőtlenség mozgatja!
Szocializmus, kommunizmus, demokrácia, diktatúra, ezek csak filozófiák, embereknél nem működnek! Még mindig a legjobbnak tartom az autokráciát.
10:58
"Szerintem kezdünk kicsit a diktatúra felé haladni"
Dehogyis szerinted. A népszabi/hávégé/klubrádió szerint, amelyeknek a szövegeit szajkózod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!