Mi abban a meglepő, hogy az ország két harmada antiszemita?
Erős Antóniaról százszor leírták már. És ha nem vagy vak akkor magad is látod.
Sebestyén Balázs nem tudta hogy ő meleg? És zsidó is.
Ördög Nóra meg egyszerre zsidó és cigány felmenőkkel is rendelkezik. Néha nem értem hogy a médiás cigányoknak miért kell zsidóknak is lenni. Volt régen olyan szabály erősítő kivétel aki nem az volt.
Cigányból is melegből is.
Ja és az hogy meleg legyen a harmadik feltétel egy fiatal fiúnál. Lánynál meg a hajlandóság.
Az egyik országos médiában az egyik barátnőm, azért nem dolgozott tovább ott. Mert a vallási főszerkesztőségen ahol dolgozott, a főszerkesztő állandóan meg akarta dugni.
Én csak kettőről tudom biztos forrásból, hogy zsidó.
És Erős Antónia soha nem is tagadta, nevetséges is lett volna. Nem vagyunk vakok. És láttuk már profilból is. És nem csak az orr, ott sem. Egyszer-kétszer keletlenül beszélt róla.
ma 17:43-as
Ez jó! ;)
Honnan ez a hülye adat, hogy az ország 2/3-a?
Vagy a fideszesekre értetted? Akkor még inkább hülyeség, mert a jobbikosok az antiszemiták...
Sebestyén Balázs meg hogy lenne meleg, ha van gyereke?...
Istenem, de nagy nyűg az irigység...
2/3-a a lakosságnak a felmérésre és a tapasztalatra értetem.
A meleg barátaim többségének, harmic felet van gyereke és felesége. Vagy már nős volt.
A meleg pasiknak nem nőktől van gyereke? És attól hogy megnősült attól kitörölték az életéből, hogy lefeküdt a férfi főnőkével? Én nem vagyok meleg. És amúgy A Széf-ben meg is kedveltem. De attól még vagy homo vagy biszex. Ezt csak ő tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!