Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi abban a meglepő, hogy az...

Mi abban a meglepő, hogy az ország két harmada antiszemita?

Figyelt kérdés
Hisz ebből merész becslések szerint is 10% kisebbségből kerül ki a gazdagok, sikeresek és a híresek minimum háromnegyede. És mindenki tudja, hogy ebben mekkora szerepe van az összefogásuknak. Protekcióiknak és a múlt rendszerben lévő párt elithez való viszonyuknak.
2010. dec. 21. 09:49
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Érdekes én normális ember vagyok. És nem ismerek hülyébbeket, mint a skinhead-ek. Még is szerintem, csak hülyeséget mondtál itt egy félmondaton kívül.
2010. dec. 21. 11:08
 22/42 A kérdező kommentje:
Ha valakinek 200 000 - 220 000 ezer több mint 800 000 az azért gáz.
2010. dec. 21. 11:09
 23/42 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ha valakinek 200 000 - 220 000 ezer több mint 800 000 az azért gáz."

igen, ezt mondtad, hogy a németek a legnagyobb kisebbség.

én erre írtam, hogy nem, a cigányok vannak legtöbben.

2010. dec. 21. 11:13
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

Honnan szarmazik ez az adat?

10 % zsido?! Az majdnem 1 millio! Magyarorszagon nem hiszem, hogy tobb van mint szazezer a vegyes hazassagokbol szuletetteket is beleertve.

2010. dec. 21. 11:51
 25/42 A kérdező kommentje:

Nem a legnagyobb kisebbség hanem legnagyobb nemzeti kisebbség. A cigányok egy etnikum. Amúgy ha érdekel akkor 4 nagyobb és több kisebb nemzetiség de ezeket hazánkban nem tartják számon.

[link]

2010. dec. 21. 11:52
 26/42 A kérdező kommentje:
Azt mondtam kevesebb, mint 10%. És több mint negyed milló zsidó leszármazottai élnek hazánkban, A húszadik század elején is már ~20 volt a vegyes házasság. A értelmiségi zsidó családokban is ritkább az egy gyerek, mint más értelmiségi családokban. Az egy főre jutó gyerek mesze magasabb, mint a nem zsidóknál. A három vagy több gyerek nagyon nem ritka.
2010. dec. 21. 11:59
 27/42 A kérdező kommentje:

A statisztikai számítás kidob egy félmillió és egymilló közti számot, mert kevés az adat.

Ők azt állítják, elfogytak. És csak 150 ezren vannak. Ez viszont egy vicc.

Az alításuk alapján a kommunizmus nagyobb arányban pusztította a zsidóságot, mint a Második Világháború. Pedig a Gerő és a Kádár kivételével, akinek tudjuk az 50-es évekbeli börtön sorsát, akkori vezető mind zsidó volt.

2010. dec. 21. 12:07
 28/42 A kérdező kommentje:
A statisztikát alapul véve a legmerészebb becslések szerint 10%.
2010. dec. 21. 12:09
 29/42 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki zsidó, nem zárja ki, hogy magyar legyen. engem meg nem zavar, hogy Hanukát ül-e vagy karácsonyt.

Az emberek folyton bölcselkednek, hogy nem a pénz és hatalom a legfontosabb az életben, de az zavarja őket, ha másnak van. Hát Istenem rám is ugyanúgy süt a Nap, mint egy zsidóra. Azt nem lehet elvenni.

2010. dec. 21. 13:36
 30/42 anonim válasza:

Pont azért nem szeretik, mert aljas módszerekkel kiszorítanak szinte mindenkit a hatalomból és a pénzszerzésből.

Rosszabb, mint a Maffia. Bár ez is egy bűnszervezet.

Te azt csak hiszed. Amúgy hányszor voltál a trópusokon nyaralni? Még se ugyan az a nap. ;) Mert az egyik egy vakítóan szikrázó, a meg egy haloványan pislákoló. Jól kereső, vagy csak országos kereskedelmi tv újságírója, menő ügyvéd, jó nevű orvos és még sok minden szinte soha nem lehetsz, ha nem vagy zsidó.

Az országos kereskedelmi tévékben alapfeltétel a kapcsolat, és az hogy zsidó legyél. Tehát egyből három zsidó kell hozzá. Ez egy barátom monda, aki jelentkezet oda. Mondták neki, jó hogy zsidó, mert mást amúgy sem vennének föl.

2010. dec. 21. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!