Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre inkább úgy érzem, hogy...

Egyre inkább úgy érzem, hogy jobb lenne, hogyha kettéosztanánk Magyarországot egy keleti és egy nyugati területté, különféle politikával. Valaki még gondolja így?

Figyelt kérdés

Nyugat-Magyarországon megmaradna a mostani kormány, jogrendszer, államforma, kormányzás, minden. Csak az MSZP helyett alakulna egy normális szociáldemokrata baloldali párt.

Kelet-Magyarország meg kilépne az EU-ból NATO-ból, ENSZ-ből, aztán alakuljon ott királyság, diktatúra, nácizmus, kommunizmus, feudalizmus, turulkeresztény sámánizmus, nyilasterror, zsidók, romák, melegek piszkálása, lépjenek szövetségbe Észak-Koreával, Fehéroroszországgal amit csak akarnak.

6 hónapig legyen átjárás, hogy mindenki megtalája a neki tetsző térfelet, aztán slussz vasfüggöny. Éljen mindenki ahogy neki tetszik.

2010. dec. 20. 15:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Na, warrior88, az én ötletem akkor neked nagyon is tetszene!

A kettéosztás első napján költözz Kelet-Magyarországra és minden gondod megoldódik!

2010. dec. 20. 16:31
 12/35 anonim ***** válasza:
6%
Látom nem értesz.Semmit nem érünk el ha felosztjuk.Bizonyos elemekkel egyet értek a kommunista rendszerben,és a náci rendszerben is.Úgy kéne vegyíteni hogy megtaláljuk az aranyközép utat.De még is egy kicsit a jobb oldali legyen.Viszont ezt a nagy liberalizmust eltörölném.Ha meleg, legyen az, négy fal között,nem felvonulgatni.
2010. dec. 20. 16:36
 13/35 anonim ***** válasza:
46%

A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:30

"akinek számítanak a régi értékek"

És mi van, ha nagy ívben lesz.rom a régi értékeket? A reformkorban is így pattogtak mint most ti? Széchenyiéknek akkor elég nehéz dolga lehetett! Nem a régit kell nézni, hanem fejlődni kell és követni a világot! Nem a múltban merengeni, hogy "OH, JAJ BEH SZÉP IS VOLT AKKOR"

"tőlem nyugodtan lehetne csendőrség"

A csendőrség semmit nem oldana meg. Kevés a rendőr!

"legyen hanem inkább minden családban legyen minimum 2 gyerek"

Ezt hogy oldanád meg? Megparancsolod nekik? Az egész világon csökken a népesség, kivéve Afrika, de mostani tanulmányok is jelzik, hogy ott is hamar csökkeni fog!

2010. dec. 20. 16:37
 14/35 anonim ***** válasza:
8%
Mellesleg már ott vagyok. :) Költöznöm sem kéne.Egyébként abból megint csak az lenne hogy a két "térfél" lerohanná egymást.
2010. dec. 20. 16:37
 15/35 anonim ***** válasza:
30%
Igen, pontosan, kötelezném.És igenis számítanak a régi értékek.Pont ez a baj hogy mindenki lesz*rja hogy mit tettek Őseink.
2010. dec. 20. 16:39
 16/35 anonim ***** válasza:
68%

"Egyébként abból megint csak az lenne hogy a két "térfél" lerohanná egymást."

Ne magatokból indulj ki! A háborúhoz két fél kell, mi nem lennénk ebben partnerek!

Ja és Győr legyen a főváros, önmagában Buda kevés lenne!

2010. dec. 20. 16:39
 17/35 anonim ***** válasza:
68%

warrior88 válasza:

"Igen, pontosan, kötelezném."

Ki vagy te, hogy bárkit is kötelezz?

"És igenis számítanak a régi értékek."

Széchényinek nem számítottak, mégis előre tolta az ország szekerét!

A régmúltban merengés semmit nem old meg!

"Pont ez a baj hogy mindenki lesz*rja hogy mit tettek Őseink."

Miért? Demokrácia van! Senkit nem kötelezhetsz!

De legalább végre TE egy olyan hozzászóló vagy, akivel ellehet normális vitatkozni anélkül, hogy menne a hazaárulózás és a személyeskedés.

2010. dec. 20. 16:42
 18/35 A kérdező kommentje:

"Ne magatokból indulj ki! A háborúhoz két fél kell, mi nem lennénk ebben partnerek!"

Pontosan, Nyugat-Magyarországon az EU-ban már megszokott és úgy általában a Nyugat-Európában már 1945 óta jelen levő békés eszmék uralkodnának, nempedig a háborús vérengzés szeretete! Ha támadás érne minket ezért, megvédenénk magunkat, de háborút semmi esetre se indítanánk!

"Ja és Győr legyen a főváros, önmagában Buda kevés lenne!"

Nem is rossz ötlet, Győr egy nagyon szép, rendes város, megfelelne erre a célra. Viszont Budának is kéne valami kiemeltebb jelleg, mégiscsak az új Nyugat-Magyarország legnagyobb települése lenne.

2010. dec. 20. 16:43
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ne magatokból indulj ki! A háborúhoz két fél kell, mi nem lennénk ebben partnerek!"

Magatokból?Honnan veszed hogy én nem a "bal" oldalhoz csatlakoznék?De egyébként így van,eszem ágában nem lenne.Mint fentebb leírtam azért lenne háború mert mi ezt akarjuk,és aki hasonló gondolkodású szerintem Ő is így gondolja.Pont hogy azt akarjuk hogy egyesítsük újra, ne szét szabdaljuk.

2010. dec. 20. 16:43
 20/35 A kérdező kommentje:

"Magatokból?Honnan veszed hogy én nem a "bal" oldalhoz csatlakoznék?"

Kb. az első hozzászólásodból világos, hogy finoman szólva, Nyugat-Magyarországon nemkívánatos személy lennél, és gondolom a nevedben a 88 nem a születési évedet jelenti, vagy ha igen, akkor is van valami "rejtett" jelentése, köhm 卐 köhm.

2010. dec. 20. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!