Egyre inkább úgy érzem, hogy jobb lenne, hogyha kettéosztanánk Magyarországot egy keleti és egy nyugati területté, különféle politikával. Valaki még gondolja így?
Nyugat-Magyarországon megmaradna a mostani kormány, jogrendszer, államforma, kormányzás, minden. Csak az MSZP helyett alakulna egy normális szociáldemokrata baloldali párt.
Kelet-Magyarország meg kilépne az EU-ból NATO-ból, ENSZ-ből, aztán alakuljon ott királyság, diktatúra, nácizmus, kommunizmus, feudalizmus, turulkeresztény sámánizmus, nyilasterror, zsidók, romák, melegek piszkálása, lépjenek szövetségbe Észak-Koreával, Fehéroroszországgal amit csak akarnak.
6 hónapig legyen átjárás, hogy mindenki megtalája a neki tetsző térfelet, aztán slussz vasfüggöny. Éljen mindenki ahogy neki tetszik.
Na, warrior88, az én ötletem akkor neked nagyon is tetszene!
A kettéosztás első napján költözz Kelet-Magyarországra és minden gondod megoldódik!
A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:30
"akinek számítanak a régi értékek"
És mi van, ha nagy ívben lesz.rom a régi értékeket? A reformkorban is így pattogtak mint most ti? Széchenyiéknek akkor elég nehéz dolga lehetett! Nem a régit kell nézni, hanem fejlődni kell és követni a világot! Nem a múltban merengeni, hogy "OH, JAJ BEH SZÉP IS VOLT AKKOR"
"tőlem nyugodtan lehetne csendőrség"
A csendőrség semmit nem oldana meg. Kevés a rendőr!
"legyen hanem inkább minden családban legyen minimum 2 gyerek"
Ezt hogy oldanád meg? Megparancsolod nekik? Az egész világon csökken a népesség, kivéve Afrika, de mostani tanulmányok is jelzik, hogy ott is hamar csökkeni fog!
"Egyébként abból megint csak az lenne hogy a két "térfél" lerohanná egymást."
Ne magatokból indulj ki! A háborúhoz két fél kell, mi nem lennénk ebben partnerek!
Ja és Győr legyen a főváros, önmagában Buda kevés lenne!
warrior88 válasza:
"Igen, pontosan, kötelezném."
Ki vagy te, hogy bárkit is kötelezz?
"És igenis számítanak a régi értékek."
Széchényinek nem számítottak, mégis előre tolta az ország szekerét!
A régmúltban merengés semmit nem old meg!
"Pont ez a baj hogy mindenki lesz*rja hogy mit tettek Őseink."
Miért? Demokrácia van! Senkit nem kötelezhetsz!
De legalább végre TE egy olyan hozzászóló vagy, akivel ellehet normális vitatkozni anélkül, hogy menne a hazaárulózás és a személyeskedés.
"Ne magatokból indulj ki! A háborúhoz két fél kell, mi nem lennénk ebben partnerek!"
Pontosan, Nyugat-Magyarországon az EU-ban már megszokott és úgy általában a Nyugat-Európában már 1945 óta jelen levő békés eszmék uralkodnának, nempedig a háborús vérengzés szeretete! Ha támadás érne minket ezért, megvédenénk magunkat, de háborút semmi esetre se indítanánk!
"Ja és Győr legyen a főváros, önmagában Buda kevés lenne!"
Nem is rossz ötlet, Győr egy nagyon szép, rendes város, megfelelne erre a célra. Viszont Budának is kéne valami kiemeltebb jelleg, mégiscsak az új Nyugat-Magyarország legnagyobb települése lenne.
"Ne magatokból indulj ki! A háborúhoz két fél kell, mi nem lennénk ebben partnerek!"
Magatokból?Honnan veszed hogy én nem a "bal" oldalhoz csatlakoznék?De egyébként így van,eszem ágában nem lenne.Mint fentebb leírtam azért lenne háború mert mi ezt akarjuk,és aki hasonló gondolkodású szerintem Ő is így gondolja.Pont hogy azt akarjuk hogy egyesítsük újra, ne szét szabdaljuk.
"Magatokból?Honnan veszed hogy én nem a "bal" oldalhoz csatlakoznék?"
Kb. az első hozzászólásodból világos, hogy finoman szólva, Nyugat-Magyarországon nemkívánatos személy lennél, és gondolom a nevedben a 88 nem a születési évedet jelenti, vagy ha igen, akkor is van valami "rejtett" jelentése, köhm 卐 köhm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!