Lottyo kérdése:
Mi a helyzet a magyarországi skinhead mozgalmakkal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 11:27
1/7 anonim válasza:
megnyugodtak mostmár kapnak támogatást
2/7 anonim válasza:
Skinhead MOZGALMAK?
Csak én nem hallottam még ilyenekről?
3/7 anonim válasza:
hát, én nem tudom itt ilyen létezik e.
egyszer találkoztam "skinheadekkel", megkérdezték milyen zenét hallgatok. mondtam hogy nemrég vettem egy Ramones CD-t, azt szoktam hallgatni.
erre mi volt a reakció?
nekem vágtak olyan jelzőket hogy "antifa", "sharp", nem is tudtam mit jelentenek, másnap kerestem rá az interneten, de "az voltam" azt mondták és meg akartak verni...szánalmas
ennyi a "skinheadekről" szerzett eddigi tapasztalatom..
4/7 anonim válasza:
Ez valami vicc ugye? Holnaptól lesz adolf hitler fan klub, zsidóölő est is?
6/7 anonim válasza:
A 80-as évek végén és 90-es évek elején volt a legtöbb skinhead Magyarországon, ekkor folytak a nagy siknhead-punk és skinhead-rapper háborúk, azóta a skinheadek kifelé mennek a divatból.
7/7 anonim válasza:
a skin headek magukon kívül mindenkit utálnak.meg balhéznak.egy embernek mennek vagy 8-an ha nem tetszik nekik vagy nem olyan a bőrszínük..mert az hiszik ők akármit megtehetnek.... oO"
L 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!