Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy mostantól tilos a dohányzás a busz-villamos-hév stb megállókban is? ha betartják és végülis egy 50e Ft-os bünti ellenében csak befogják.

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15.-én szavazták meg és onnantól 45 nap múlva lép hatályba. Tehát még lehet. Mellesleg baromság. Normális dohányos figyel a nemdohányosra. Aki meg nem figyelt, az meg lesz@rja, hogy tilos. Ezek azok az emberek, akik most is nyugodtan rágyújtanak az aluljárókban.
2010. dec. 17. 12:40
 12/16 A kérdező kommentje:

aluljáróban se nagyon láttam mostanság dohányost, mivel megb.sszák őket. inkább a kijáratnál állnak meg a kukánál szívni. remélhetőleg ez lesz most is. nem hiszem, hogy pofon a szarnak. meglássuk.

mellesleg rühellem a fideszt, de a kérdés nem fikázásnak indult.

2010. dec. 17. 12:48
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy úgy tudnák betartatni legjobban, ha a dohányos zónákba is:

1. raknának kukát, és biztosítanák, hogy tűz okozása nélkül el lehet nyomni a csikket

2. raknának valami fedett beállót, mert ők is áznak az esőben, nekik is lehet munkahelyük

Én nem dohányzom, nekem nagy kellemetlenséget okoz a sérülésem miatt, de azért ők is emberek, a büntetés és tiltás önmagában nem elég, és azért az se állapot, hogy Budapesten egy megállóban örüljünk, ha van egy szemetes a tábla mellett, és sokszor az is tele...

2010. dec. 17. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom értékelni ezeket a látszatintézkedéseket, a vak is látja, hogy az egész arra megy ki hogy ha már semmivel nem tudják élhetőbbé tenni a várost, akkor legalább legyenek ilyen nagyon szembeötlő változások, hogy az emberek azt mondják, hogy na, amióta ez a Lopós van a Sikkasztó helyett, ez és ez és ez történt.

én meg személy szerint max lógok majd pár százezerrel az önkormányzatnak is. minél több ilyen rendelet, annál többel. nem tudják behajtani, mert a fizóm 33%-a már a végrehajtóé így is egészen a temetésem napjáig. :)

2010. dec. 17. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Dohányosként jó ötletnek tartom, de amíg az aluljárókban is képesek egyesek rágyújtani, addig a megállókban sem fogják nagyon abbahagyni.
2010. dec. 18. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Hülyeség ez az egész, senki sem fogja betartani.Megint egy rossz húzás a narancsingesektől.
2011. febr. 24. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!