Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, miért jó nekünk a...

Bumbi02 kérdése:

Fideszesek, miért jó nekünk a Fidesz eddigi kormányzása?

Figyelt kérdés
Előre is leszögezném hogy csak Fideszesek válaszát várom, mert én nem értem hogy lehet ezt a kormányzást jónak látni, és pozitivnak. Ezért szeretném hogyha a Fidesz szimpatizánsok leírnák pontról pontra hogy ez az intézkedés ezért, az az intézkedés pedig amazért volt jó.
2010. dec. 16. 09:06
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen mindegy, hogy mit ír az ember a kormány védelmében, úgysem fog tetszeni, tehát lepontozzátok - hiszen a kérdés alapból provokáció. Ezért csak annyit tudok javasolni: szokj hozzá a gondolathoz, hogy nem a kedvenc pártod van hatalmon, és ez így lesz még minimum három és fél évig. Na, most pontozhatsz lefele.
2010. dec. 22. 19:56
 42/51 anonim ***** válasza:
Úgy szeretem, hogy mindenki bevágja a műbalhét, mikor lepontozzák...
2010. dec. 22. 20:04
 43/51 A kérdező kommentje:
én még senkit se pontoztam le úgyhogy légyszives ne itt nyaffogj hanem inkább a kérdésre válaszolj. eddig 90%ban csak ezt hallottam pozitivként hogy 16%os adó lesz.. ennyivel le lehet kenyerezni az embereket?
2010. dec. 22. 20:05
 44/51 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a válaszokat, előszőr úgy gondoltam én is írom a magam észrevételeit a fidesz eddigi kormányzásával kapcsolatban (vannak pozitivak), de úgy látom nincs értelme, bámit is írnék hasztalan. Viszont! Volna nekem is egy kérdésem!

Szocik, miért volt jó nekünk az Mszp 8 éves kormányzása?

de komolyan, a pozitívumokat kérem, a negatívumokat ismerjük. Lépjük át a helyesírás ellenőrzést, a kérdésre koncentráljunk. :)

2010. dec. 23. 18:11
 45/51 anonim ***** válasza:

a hülye szocifób kérdésedre kérdéssel válaszolnék:

miért jogosítja fel szerinted a fideszt, hogy szarul vagy szarabbul végezze a dolgát mert, hogy az mszp szarul végezte?

ti tleg ennyire hülyék vagytok? Nektek ez csak egy focimeccse? Az mszp miatt szenvedtünk, hogy attól elélveztek, hogy a fidesztől szenvedhetünk? Ez kielégülés nektek vagy mi? Ettől jobb lesz bármi is?

2010. dec. 23. 18:42
 46/51 anonim ***** válasza:

Azt még nem tudjuk, hogy szarabbul végzi a dolgát. vagy te már tudod? hmmm....

Azt tudjuk, hogy másképp végzi, ez még önmagában nem jelent semmit. Azt mondom, hogy ne fél év után értékeljünk, 2 év multán majd már lehet mit értékelni, most még nincs mit, és itt okafogyottá vállt a kérdés, illetve a felvetésed.

Szerinted?

2010. dec. 23. 18:50
 47/51 anonim ***** válasza:
Kamumail! miért kell sértegetned a másikat? megérdemlem mond?
2010. dec. 23. 19:02
 48/51 anonim ***** válasza:
Kamumail, persze a kérdésre nem válaszoltál, szokásos kitérés. jellemző... grat!
2010. dec. 23. 19:12
 49/51 anonim ***** válasza:

igen tudom, csak a hülye nem tudja, hogy szarabbul végzi, hozzád hasonlóak.

még neked áll feljebb? Te dumálsz félrebeszélésről? Te beszélsz félre amikor nekiállsz leszocizni mindenkit aki nem ért veled egyet, te beszélsz félre amikor az mszp-rő hadoválsz mikor fidesz kormány van. szánalmas vagy, ennyi.

És mellesleg van mit értékelni, többet ártottak mint az mszp 4 év alatt. Persze ha jól keresel és gyerekeid vannak, vagy ha pártkatona vagy, akkor te tuti jobban jártál, de akkor inkább kussolj és élvezd a mócsingot amit a kormány dobott.

2010. dec. 23. 21:45
 50/51 A kérdező kommentje:
a "szocik" avagy mi nem mondjuk egy szóval se hogy az előző 8 év jó lett volna, és kánaán lett volna.. de egyes fideszesek ezt fantáziálják be maguknak és így érdekelne hogy mi ebben a pozitiv? hogy egész külföld minket szid, majd még van képünk azt mondani hogy nem is szidnak minket, csak félre lett forditva...
2010. dec. 23. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!