Fideszesek, miért jó nekünk a Fidesz eddigi kormányzása?
Végigolvastam a válaszokat, előszőr úgy gondoltam én is írom a magam észrevételeit a fidesz eddigi kormányzásával kapcsolatban (vannak pozitivak), de úgy látom nincs értelme, bámit is írnék hasztalan. Viszont! Volna nekem is egy kérdésem!
Szocik, miért volt jó nekünk az Mszp 8 éves kormányzása?
de komolyan, a pozitívumokat kérem, a negatívumokat ismerjük. Lépjük át a helyesírás ellenőrzést, a kérdésre koncentráljunk. :)
a hülye szocifób kérdésedre kérdéssel válaszolnék:
miért jogosítja fel szerinted a fideszt, hogy szarul vagy szarabbul végezze a dolgát mert, hogy az mszp szarul végezte?
ti tleg ennyire hülyék vagytok? Nektek ez csak egy focimeccse? Az mszp miatt szenvedtünk, hogy attól elélveztek, hogy a fidesztől szenvedhetünk? Ez kielégülés nektek vagy mi? Ettől jobb lesz bármi is?
Azt még nem tudjuk, hogy szarabbul végzi a dolgát. vagy te már tudod? hmmm....
Azt tudjuk, hogy másképp végzi, ez még önmagában nem jelent semmit. Azt mondom, hogy ne fél év után értékeljünk, 2 év multán majd már lehet mit értékelni, most még nincs mit, és itt okafogyottá vállt a kérdés, illetve a felvetésed.
Szerinted?
igen tudom, csak a hülye nem tudja, hogy szarabbul végzi, hozzád hasonlóak.
még neked áll feljebb? Te dumálsz félrebeszélésről? Te beszélsz félre amikor nekiállsz leszocizni mindenkit aki nem ért veled egyet, te beszélsz félre amikor az mszp-rő hadoválsz mikor fidesz kormány van. szánalmas vagy, ennyi.
És mellesleg van mit értékelni, többet ártottak mint az mszp 4 év alatt. Persze ha jól keresel és gyerekeid vannak, vagy ha pártkatona vagy, akkor te tuti jobban jártál, de akkor inkább kussolj és élvezd a mócsingot amit a kormány dobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!