Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, miért jó nekünk a...

Bumbi02 kérdése:

Fideszesek, miért jó nekünk a Fidesz eddigi kormányzása?

Figyelt kérdés
Előre is leszögezném hogy csak Fideszesek válaszát várom, mert én nem értem hogy lehet ezt a kormányzást jónak látni, és pozitivnak. Ezért szeretném hogyha a Fidesz szimpatizánsok leírnák pontról pontra hogy ez az intézkedés ezért, az az intézkedés pedig amazért volt jó.
2010. dec. 16. 09:06
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

"Miért, szerinted _lehet_ most osztogatni?"

mint láthatjuk lehet. minek neveznéd, hogy egy tonna ember 60 meg 100ezrekkel vihet majd haza többet?

2010. dec. 17. 15:42
 32/51 anonim ***** válasza:
47%

Elősször azt hittem, hogy véletlenül jött össze ennyi FIDESZ ellenes ember. Aztán arra gondoltam, hogy szoci lett az oldal.

Már azt gondolom, hogy csak egyszerűen vesztes típusok vagytok. Tök mindegy nektek ki van kormányon.

2010. dec. 17. 15:56
 33/51 anonim ***** válasza:
28%
először
2010. dec. 17. 15:57
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
csak fröcsögsz. mesélj már, hogy miért is vagyunk vesztesek? idióta.
2010. dec. 17. 16:00
 35/51 anonim ***** válasza:
57%

ma 15:56

Jó megfigyelés. A gyk tele van panaszkodó, síró-rívó, a világgal perben álló, tehetetlen, frusztrált emberkékkel.

2010. dec. 17. 17:06
 36/51 anonim ***** válasza:

11:23

"Természetesen a teljes adósság számít."

Ő ezt tudja. Nem hülye, csak tetteti. Nem hülye, csak demagóg.

2010. dec. 17. 17:07
 37/51 anonim ***** válasza:

"Jó megfigyelés. A gyk tele van panaszkodó, síró-rívó, a világgal perben álló, tehetetlen, frusztrált emberkékkel."

nos mindenki magából indul ki. Képzelem ahogy 8 éven át aludni se bírtál ahogy a magadfajta szocifóbók :)

2010. dec. 17. 17:42
 38/51 A kérdező kommentje:
még mindig várnám az indokokat a fidesz mellett mivel én már csak ilyen "vesztes tipus" vagyok...
2010. dec. 17. 23:46
 39/51 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező! "Fideszesek, miért jó nekünk a Fidesz eddigi kormányzása?"

Hogy miért jó? Nem mondok mást, mint hogy bevezették a 16%-os egykulcsos adórendszert, ami átláthatóbb, ösztönző és egyszerűbb, mint eddig bármikor. Én személy szerint evvel az adórendszerrel 12.500 FT-tal járok jobban, mint idén.(Egyedül élek, gyerekek nélkül) Azt pedig, amit a szocik állítanak, hogy nem mindenki jár jól, az egyszerűen hülyeség, mivel a társasági adó csökkenése miatt keletkező többletet a cégek bérfejlesztésre fordíthatják, tehát nem jár rosszul senki.

2010. dec. 22. 14:00
 40/51 A kérdező kommentje:
oké. 16%os egységes adó. és a 300 milliárdos kiesést kifogja kifizetni? a mnyp... nekünk még talán több pluszt is jelent ez az adócsökkentés.. de ne csak magára gondoljon az ember.. 400ezer embernek volt ez csak adócsökkentés a 10 millióból... viszont 3 millióan fogják ezt kifizetni...
2010. dec. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!