Valyon a magyar orvosok hány százaléka szabotálja a munkáját, mert úgy érzi nincs megfizetve?
Vajon a magyar emberek hány százaléka szabotálja a munkáját, mert úgy érzi nincs megfizetve?
Sztem az orvosok nem panaszkodhatnak. Egy varrat kiszedésért maszek rendelőben 5 ezret kérnek, maszekba szemölcs leszedés 8 ezer.
Hol fogok én 5 perc alatt 8 ezret keresni??
Kb.200 orvos ismerősöm van.Van köztük, aki lusta, azért lógna, ha lehetne.
A többségük elvégzi a munkáját, mert tart a főnöktől, a betegjogitól, a beteg rokonaitól, vagy szereti csinálni...
Minden úgy megy, mint más munkahelyeken.
Egyet nem hallottam még, hogy valamelyik azt mondta volna, hogy azért nem dolgozik, mert kevés a fizetés.
Azt egytől-egyig mindenki sírja - mi is - hogy kevés a pénz, de ennyi. A meló ettől se több, se kevesebb.El kell végezni.
szia, én nemrég szültem meg az első kisbabámat. Elképesztő állapotok uralkodnak az egészségügyben, mindenki a markát tartja, ha nem adsz pénzt, akkor átnéznek rajtad (tisztelet a ritka kivételnek). Az orvosoktól a nővérekig át, mindenki várja a pénzt. Én hülye, annak ellenére, hogy az orvos, akinél szültem sokszor azt se tudta ki vagyok és nem ismert meg a folyasón, 60 ezer forintot fizettem, mert segített világra hozni a lányomat. Ezután tudod mi történt? Megsértődött! Mert ma már minimum 80 ezer nála a tarifa.
Amúgy egy orvos egyszer azt nyilatkozta az egyik riportban, hogy avval az 5-10 ezer forintos óradíjjal nem azt az egy órát fizeted meg, amit ott töltesz, hanem azt a sok-sok évet, energiát, befektetést, felelősséget, amíg ő eljutott odáig, hogy orvos lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!