Milyen volt Horn Gyula megítélése a miniszterelnöksége alatt és utána?
"pufajkás"
NEM! A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG MEGVÁLASZTOTT MINISZTERELNÖKE!
Értem.
Azért kérdezem, mert Nostradamusnak van egy jóslata, amire azt mondják, hogy Horn Gyuláról szól. De az öreg Nostradamus elég rossz véleménnyel volt róla.
Fején vaskorona, mely a vállát nyomja.
Egyszer elárult már, egyszer visszavonta.
Pannonföldre lépett Keletről az ördög;
S a nép megválasztja, kit nemrég megdöntött.
Nem mintha hinnék egy XVI. századi kóklernek, de szeretek jókat nevetni azon, hogy milyen jól ráhúzhatók egyes jóslataira a történelem eseményei.
Pl. ebben is van igazság. Csak én nem hallottam arról, hogy annyira negatív lett volna a megítélése.
Amúgy, ha már itt tartunk, miért volt az a "vaskoronája"?
Volt egy autóbalesete, ahol gerincsérülést szenvedett, ezért rögzítették a fejét az abronccsal.
De a "vaskorona" kivételével szerintem ez Orbánra sokkal pontosabban ráillik... A rendszerváltás óta eltelt kb. 20 évben az ő politikai ideológiája változott a széljárás szerint. Mi pedig nem tanultunk az előző uralmából sem (Ezüsthajó, Országimázs Központ, stb), úgyhogy most vérszemet kapott, és SOKKAL többet lop.
Amikor bejött a "dikolor" 100 forintos érme, volt egy poén: olyan mint Horn Gyula, kicsi és kétszínű.
Amúgy szerintem amit csinált, jól csinálta.
Talán, ha akkor hagyják Bokrost végigvinni a programját,
nem tartanánk itt. Persze ez csak fikció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!