Izraelben tényleg magyarul tanulnak, melyet Hillerék is segítettek és tényleg ez lesz az új hazájuk?
Kint élek Németországban. Azóta tudom, hogy Magyarország nagyon jó hely. Itt most nem az emberekre, a piszokra, a politikára gondolok, hanem a természeti adottságokra, a földrajzi fekvésre, a lehetőségekre, amitket ki lehet aknázni.
(különben az emberek is sokkal kultúráltabbak otthon alapból, és a városok kosza is messze elmarad néhány német nagyvárosétól. Viszont nekik nincsenek szép épületeik, Budapest egyedülállóan gyönyörű pl.) bocsi az offért, nem tudom, hogy igaz-e,ami a kérdésben elhangzott, de azt tudom, hogy Magyarországban van lehetőség, ha sok pénzem lenne biztos, hogy MO is a listán lenne, ahová költözni szeretnék.
ma 13:43
Mikor emigrálsz? Vagy te szeretsz szarfészekben élni?
Igen, tényleg:
Sőt.. nem csak hogy magyarul tanulnak, már magyar állampolgár mind, és 2011 január 7.-én jönnek be. azt olvastam hogy valószinüleg budapesten kilakoltatnak fél millió magyart mert kell az izraelieknek a hely, plusz vidéken is lesz pár milliós kilakoltatás..
miér jönnének ide? normális ember nem jön ide ha külföldi, mert a hozzátok hasonló kiutálja hogy zsidó, kém, kapitalista, imperialista, cionista, tudomisénmiista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!