Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Izraelben tényleg magyarul...

Izraelben tényleg magyarul tanulnak, melyet Hillerék is segítettek és tényleg ez lesz az új hazájuk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 13:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
@walter: tudod mennyi egyetlen zsidó család, a Rotscildok alapitványokban tartott vagyona? tudod, mennyi 100 ezer milliárd dollár? Nagyjából 10 évnyi USA GDP. Na, nekik egyedül van ennyi.
2010. dec. 3. 15:06
 12/24 anonim ***** válasza:
59%
45%, ezeket az állításokat igazolni is tudod, vagy a kiskocsmába mesélte a Pista bácsi?
2010. dec. 3. 15:16
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
*48%
2010. dec. 3. 15:17
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

Kint élek Németországban. Azóta tudom, hogy Magyarország nagyon jó hely. Itt most nem az emberekre, a piszokra, a politikára gondolok, hanem a természeti adottságokra, a földrajzi fekvésre, a lehetőségekre, amitket ki lehet aknázni.

(különben az emberek is sokkal kultúráltabbak otthon alapból, és a városok kosza is messze elmarad néhány német nagyvárosétól. Viszont nekik nincsenek szép épületeik, Budapest egyedülállóan gyönyörű pl.) bocsi az offért, nem tudom, hogy igaz-e,ami a kérdésben elhangzott, de azt tudom, hogy Magyarországban van lehetőség, ha sok pénzem lenne biztos, hogy MO is a listán lenne, ahová költözni szeretnék.

2010. dec. 3. 15:33
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
Persze!! Én láttam a szlovák-magyar határnál ,ahogy a határőrökkel beszélget!! Nagyon gyanús volt,még valami papír halmazokat pakoltatott velük fel,meg mutatta így az újával,hogy csííí. Mire feleszméltem,hogy levideózzam,már teli lett pakolva szótárakkal az egész furgon! Mit ad Isten,a határőr látta ,hogy nézek és ,csak annyit mondott,hogy pofám befogom,nem láttam semmit ez államtitok!! És tudod mi volt a legdurvább ami nagyon fájt? Az a határőr bizony Vona Gábor volt!!!
2010. dec. 3. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:

ma 13:43

Mikor emigrálsz? Vagy te szeretsz szarfészekben élni?

2010. dec. 3. 16:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem emigrálni kell, hanem azokat kirugdalni, akik miatt emigrálnom kéne. Nem én b*sztam tönkre az országot.
2010. dec. 3. 16:07
 18/24 anonim ***** válasza:
2010. dec. 3. 16:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha Molnár Oszkár azt mondta, akkor az feltétlenül igaz? Egyébként meg úgyis fogy a népesség, ha ez igaz lenne, legalább nem kellene még nyelvtanfolyamot fizetnie az államnak.
2010. dec. 3. 17:42
 20/24 bumbi02 ***** válasza:
65%

Sőt.. nem csak hogy magyarul tanulnak, már magyar állampolgár mind, és 2011 január 7.-én jönnek be. azt olvastam hogy valószinüleg budapesten kilakoltatnak fél millió magyart mert kell az izraelieknek a hely, plusz vidéken is lesz pár milliós kilakoltatás..

miér jönnének ide? normális ember nem jön ide ha külföldi, mert a hozzátok hasonló kiutálja hogy zsidó, kém, kapitalista, imperialista, cionista, tudomisénmiista...

2010. dec. 3. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!