Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tegyen az a magyar ember,...

Mit tegyen az a magyar ember, akinek fáj Trianon, Istenfélő, de felháborítja a jobbikos rasszizmus és a Fidesz ehhez való kokettálása?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 13:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Milyen az a Jobbikos rasszizmus?
2010. dec. 2. 14:32
 12/22 A kérdező kommentje:
"Milyen az a Jobbikos rasszizmus?" - Akik szerint Kuruc.infó jó forrás,akik kipát raktak a Károlyi szoborra,akik magyargyűlölőnek neveztek egy Recski tábort is megjárt magyar írót,akik beszédei alatt büdös zsidóztak,akik gettósítanának,akik fanatikusai lezsidóznak,ha kicsit is kétségbe vonod a mondandójukat,akik elküldik Izraelbe a nekik nem tetsző kérdezőt,akik ostorral csapkodnak és "hivatásos rettegőnek" hívják,azokat akik kicsit is felmernek szólalni gyűlölködésük ellen,akik büntetnék aki megtagadja a "cigánybűnözés" szót és ami a legjobban fáj,lejáratják a kereszténységet!
2010. dec. 2. 14:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Ki lett törölve 3 hozzászólás... Nem én voltam az biztos!!!
2010. dec. 2. 15:00
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem győztél meg arról hogy a Jobbik rasszista lenne.

Vegyük át pontról-pontra hogy te miért tartod annak.

"Akik szerint Kuruc.infó jó forrás"

Szerintem a kuruc.info jó hírforrás mert olyan híreket is tényszerűen közöl amelyeket a legtöbb más hírforrás(lehet az netes vagy TV,sajtó,rádió..)bizonyos részeket elhallgatva vagy "ferdítve" ad le.

"akik kipát raktak a Károlyi szoborra"

Károlyi a "hős liberális" a háború kellső közepén feloszlatta a hadsereget és hazaküldte a katonákat miközben a román hadsereg akadálytalanul 5000 gyengén felfegyverzett katonájával egészen a Tiszáig előretört.

Károlyi miután belátta hogy totál sötét a politikához és nem tudott semmit véghez vinni,első kézből adta át a hatalmat a kommunistáknak,Kun Béla és zsidó társainak.

Ilyen embernek kell szobrot emelni? Olyannak aki a dilettáns politikai lépéseivel közvetve hozzájárult Trianonhoz?

"akik magyargyűlölőnek neveztek egy Recski tábort is megjárt magyar írót,akik beszédei alatt büdös zsidóztak"

Gondolom Göncz Árpádra gondolsz.Göncz akkora nagy "hős" hogy a 2. világháborúban katonaszökevényként bujdosott.

A híres recski táborozása alatt pedig nem vmi kőfejtő vagy fizikai rabmunkás volt,hanem írnok(ami azt jelentette hogy egy meleg,kellemes szobában a tollával adatokat dokumentált a papirokon)igaz rabként.Szóval biztos marha sokat szenvedett.....

Hogy miért nevezik magyargyűlölőnek?

Sok minden miatt.Például azért mert az elnökségének idején az 56-os szervezeteket nem engedte szóhoz jutni az állami megemlékezések alatt.Nem írta alá az igazságtételről szóló törvényt.Antal József személyes kérésére sem váltotta le az akkoriban egyértelműen baloldali irányt vett média elnökeit...és még sorolni lehetne a magyarság elleni "bűntetteit"...

"akik gettósítanának"

Az nem gettósítás hanem elkülönítés.Elkülönítik a városokban élő cigányságnak azon rétegét akik bűnözésből és élősködésből akarnak megélni és képtelenek a beilleszkedésre.

Miért jó ez?

1,Azért mert a környezetükben lakó tisztességes emberek megszabadulnak a terrorjuktól.

(Így csökkenne a cigánygyűlölet és a bűnözés is)

2,A számukra elkülönített helyen ahol szigorú rendszabályok szerint élnének nagyobb esély lenne a felzárkóztatásukra.

Tehát a "rendvédelmi telep" ötlete teljesen ésszerű dolog.

"akik fanatikusai lezsidóznak,ha kicsit is kétségbe vonod a mondandójukat"

Minden pártnak vannak csekélyebb értelmi szintű fanatikus szimpatizánsai akik egyszerűen és tömören fogalmazzák meg a véleményüket.

Figyeld csak meg ezen az oldalon:

A Fideszesek "komcsiznak" ha velük nem egyetértő emberrel vitatkoznak,az MSZP-sek(köztük te is) "náciznak,rasszistáznak",a Jobbikosok pedig "zsidóznak,cigányoznak".

Mindenfajta szimpatizáns mond vmi "lényegretörőt"...nem csak a Jobbikosok.

"akik elküldik Izraelbe a nekik nem tetsző kérdezőt"

Főleg ha a kérdező többszöri alkalommal provokálja a kérdezettet a nácikkal és a zsidókkal kapcsolatban.Akkor a kérdezettben természetesen merül fel hogy ha a kérdezőt ennyire érdekli a zsidóság ügye akkor menjen el Izraelbe és vizsgálja ott a témát.

Ez egy teljesen természetes reakció volt a kérdezettől.

"akik ostorral csapkodnak és "hivatásos rettegőnek" hívják,azokat akik kicsit is felmernek szólalni..."

Igenis "hivatásos rettegők" azok akik minden nekik nem tetsző(tehát nem szélsőségesen liberális) vélemény,cselekedet vagy intézkedéskor kijátszák a "nácikártyát",próbálják a feszültséget kelteni és megtéveszteni az embereket csupán azért mert ebből manapság jól meglehet élni.

"akik büntetnék aki megtagadja a "cigánybűnözés" szót"

Nem,azt büntetnék aki büntetné a "cigánybűnözés" szó használatát.Mert az egy mindenki számára nyílvánvaló tényt és súlyos társadalmi problémát akar elfedni ezzel.

"ami a legjobban fáj,lejáratják a kereszténységet!"

Ajánlom a bibliából azt a részt amikor Jézus meglátta hogy a zsidó üzletemberek és kereskedők éppen a templomban kufárkodnak és pénzt váltanak.Jézus ekkor azonnal korbácsot fogott és azzal üldözte ki az ő "Urának szentélyéből" a tiszteletlen semmirekellőket.

A Jobbik sem akar mást mint Jézus.

2010. dec. 2. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

45%!

Hiába magyarázol itt, a beszédstílusodból árad a rasszizmus, a régimódiság és a sötétség!

2010. dec. 2. 16:38
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Aki a kurucot akár icipicit is, de hiteles hírforrásnak tartja, az csakis elmebeteg lehet!
2010. dec. 2. 16:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Purgerius :

mire gondolsz? arra, hogy miért "fikáztam" jobbikosokat, vagy jobbikot időnként?

attól, hogy jobbikra szavaztam meg nem tartom rasszistának őket, még nem jelenti azt, h elégedett is vagyok velük odabent és, hogy legközelebb is szavazok rájuk. ennyi

2010. dec. 2. 16:46
 18/22 anonim ***** válasza:
mellesleg hozzá kell tennem a többieknek, hogy a kuruc hitelessége kb annyira mérvadó mint az indexé, népszaváé, stb stb. csak ugye sokan fekete-fehérben látják a világot. egyik jó a másik rossz.
2010. dec. 2. 17:06
 19/22 A kérdező kommentje:

válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:36

Szerintem aki kipát rak egy olyan fejére,aki ráadásul nem zsidó, az eleve egy paranoiás/fóbiás antiszemita ember!

Amelyik párt úgy gondolja,hogy ő azt akarja amit Jézus,minent megmagyaráz róla!

Falud György ,volt Recsken. Göncz Árpádról ,csak annyit tudok ,hogy szovjet fogságban volt.

2010. dec. 2. 17:51
 20/22 anonim ***** válasza:

"Hiába magyarázol itt, a beszédstílusodból árad a rasszizmus, a régimódiság és a sötétség!"

A te beszédstílusodról pedig lerí hogy egy liberális eszmékkel megfertőzött primitív egysejtű vagy aki józan ész és megfelelő ismeretek híján képtelen normális érveket felhozni egy vitában.Éppen ezért sértegetsz,mocskolódsz és játszod ki a "nácikártyát".

De súlyos szövegértési nehézségekkel is küszködsz:

Azt állítot hogy rasszista vagyok amikor nem írtam az emberfajták alá és fölérendeltségéről(ugyebár ez a rasszizmus).

Azt állítod régimódi vagyok pedig nem is ismersz a szövegemből pedig nem lehet kiszűrni ilyesmit.

Súlyos gondok vannak nálad haver mert túl sok "Bolgárgyörgyöt" hallgattál...

2010. dec. 2. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!