Mikor lesznek már végre Magyarországról kiüldözve a nácik?
Purgerius
Olvass a sorok között
Ha elmegyek egy búzafelvonulás elleni tüntetésre -
Ha elmegyek egy gárda avatásra -
Ha esetleg egyet értek a revizionista történészekkel -
Ha a Jobbikkal szimpatizálok...
Rögtön nácinak neveznek, -és hozzátenném- olyanok akiknek fogalmuk sincs mit takar a náci ideológia.
Egy szóval sem írtam hogy kételkednék a II. világháborús veszteségekben (holokauszt), de hát háború volt, emberek halnak meg a háborúkban...
Ráadásul az eredeti kérdés is náci, valakik üldözni/ üldöztetni akarnak másokat..
"na itt az a furcsa helyzet állt elő, hogy mind a kérdés, mint pedig a kérdésben említett személyek gyűlöletkeltők!"
Hazudsz!
"Miféle nácik?? Következő kérdésed talán csak nem az lesz, hogy mikor lesznek már végre kiüldözve az antiszemiták? Mert akkor már csak egy kérdésed marad,: mikor lesznek már végre kiüldözve, a Magyarok?! A kérdés provokáció."
Mert minden magyar náci, antiszemita beállítottságú? Én magyar vagyok és egyik sem vagyok! :D
jaaa leesett: nektek csak az magyar aki egyetért veletek!
ejjjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!