Mikor lesznek már végre Magyarországról kiüldözve a nácik?
Kedves Purgerius, csak az a különbség, hogy a kecskékben legalább megvan az, ami a birkákban nincs: amint észlelik, hogy veszélyben az életük, már rontanak is neki az ellenségnek, a birkák meg inkább hagyják magukat széttépetni.
:D
Aki nem cigány, vagy zsidó arra rögtön rásütik a "náci" bélyeget.
náci vagyok mert ki mertem ejteni a számon, hogy "büdös cigány", és elismerem hogy van cigánybűnözés.
náci vagyok, mert kuruc.info-t is elolvasom.
náci vagyok, mert heteroszexuális vagyok.
Náci vagyok, mert szimpatizálok a Magyar Gárdával.
Náci vagyok, mert nem morzsolok el egy könnycseppet a "holokauszt" szó hallatán
stb....
Tudjátok mit, legyek náci. És az összes antifasiszta bekaphatja a faxomat...
"Kedves Purgerius, csak az a különbség, hogy a kecskékben legalább megvan az, ami a birkákban nincs: amint észlelik, hogy veszélyben az életük, már rontanak is neki az ellenségnek, a birkák meg inkább hagyják magukat széttépetni."
És ti is tudtok olyan finom tejet adni? imádom a kecskesajtot! :D
Vezetője pedig a birkáknak is van! xD
Purgerius válasza:
"Érdekes én nem vagyok se cigány se zsidó és még sohasem neveztek nácinak! -.-"
Nem vagy se cigány, se zsidó, se búza????
Na akkor náci vagy! :)
Na eljött aminek el kellett jönnie...
Le lettél nácizva... Isten hozott a klubban...
A kurucot néha én is elolvasom, viszont nem hiszek el nekik minden baromságot! Már a menüpontok is röhejesek! -.-
Heteroszexuális vagyok és mégsem vagyok náci! Másképp csak nácik élnének földön, te észlény! -.-
Engem hidegen hagy a Magyar Gárda, anno nem értettem egyet a betiltásukkal, mert elég sok valótlanságot állítottak róluk, de ott is nagy a zűrzavar, mint látjuk :D
Én sem szoktam sírni a holokauszton, de azért azt még a legvérmesebb "náci" is elismeri, hogy ott bizony emberek haltak meg a származásuk miatt! szóval... ezzel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt! Ki mondta, hogy kötelező bömbölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!