Mikor lesznek már végre Magyarországról kiüldözve a nácik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 12:29
12/48 anonim válasza:
Miért nincs nekik? vagy most már teljesen hülyének tetettik magukat?
13/48 anonim válasza:
Nem vagyok náci, miért én fejtsem ki neked?
14/48 anonim válasza:
énis azt mondom inkább,hogy akit ők üldöznek azokat kéne elüldözni:D
15/48 anonim válasza:
Demokráciában nem lehet elzavarni senkit a nézetei miatt! Ha megver másokat,börtönbe kerül,ha tiltott jelképet hord pénzbírságot kap,de az országból nem toloncolhatják ki,különben is hova menjen? Magyarországon rengeteg az antiszemita,cigány gyűlölő,sokkal kevesebb a nyilas barát,akik tényleg Dunáb lővetnének,a nácikból pedig még kevesebb van,de én látásból ismertem olyat is!
16/48 anonim válasza:
"Józsi bácsit kérdezi a riporter: - Van a maguk falujában rasszizus? - Nincs, de igény, az lenne rá..."
Lehet, van olyan, aki a nácikkal van így...
17/48 anonim válasza:
Ahol birkák vannak, oda kell néhány kecske, mert a birkák csak bégetni és meghunyászkodni tudnak, amikor meg jön az ellenség, szétszélednek...
18/48 anonim válasza:
Dejó nem is tudtam, hogy a nácik valójában kecskék! ők meg csak mekegni tudnak szóval ez a hasonlat nagyon égő! :DDDD
19/48 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy bárkit ki lehet üldözni Magyarországról...
Ki a francot zavarnak a nácik? Nem elférnek az országban? Ártottak valakinek?
20/48 anonim válasza:
Inkább a romákat kéne kiüldözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!