Aki nem néz tvt, nem olvas újságot honnan fogja tudni hogy jeleznie kell hogy marad a mnyp-nél?
Tehát van akit abszolut nem érdekelnek a hírek, vagy csak egyszerüen valami más okból kifolyólag nem tudja olvasni, nézni a hireket stb.. Ő honnan fogja tudni hogy jeleznie kell hogy marad az mnypnél?
alapból az is kérdéses hogy miért annak kell jeleznie aki marad, mér nem annak aki megy.. ez lenne a norma nem?
a buszon se azok jeleznek akik még nem akarnak leszállni...
Nem viszek a kommentembe konkrét politikát, csak válaszolok a kérdésre.
Ezt ugyebár törvénnyel hozták meg. A kérdés tehát az, hogy egy törvényről hol értesül az ember.
Aki nem néz médiát, az sehol, de azért ennyire naivak ne legyünk. Ma már mindenki értesül a hírekről innen onnan.
A hivatalos eljárás mégis az, hogy beírják a Magyar Közlönybe. Minden törvény hivatalos kihirdetésének ez a módja. És innentől kezdve te vagy tudod vagy nem. De a törvény nem tudása nem mentesít a törvény betartásának kötelessége alól.
Vagyis ha valaki nem néz médiát, de kiáll egy térre és elkezdi tagadni a holokausztot, lecsukják, és nem hivatkozhat arra, hogy nem tudott a törvényről.
De ha nem is nézel semmilyen médiát, a hivatalos közlés a magyar közlöny. Ha valamit itt közölnek, és sehol másutt az hivatalosan közölve van.
Csak ennyit akartam mondani.
Vagyis ha valaki nem néz médiát, de kiáll egy térre és elkezdi tagadni a holokausztot, lecsukják, és nem hivatkozhat arra, hogy nem tudott a törvényről.
De ha nem is nézel semmilyen médiát, a hivatalos közlés a magyar közlöny. Ha valamit itt közölnek, és sehol másutt az hivatalosan közölve van.
Csak ennyit akartam mondani.
igen, azt tudom hogy a törvényről való nem tudás nem ment fel. viszont itt kicsit más a helyzet. mert olyan törvényt hoznak hogyha te éled tovább az életed simán mint már éled 20 éve, azt veszed észre hogy már nem vagy mnyp tag és még vontak is le vmi pénzt tőled.. ennek az lenne a módja hogy minimum hivatalos értesítőt küldjön ki az állam. ha már tudott minden nyugdijasnak küldeni levelet, akkor tudna minden mynp tagnak is.. ha nagyon akarna.. csak az a baj hogy ez már megin olyan dolog a kormánytól hogy nevetve köp a szemünkbe.. ha maradsz ezér szivod meg, ha nem maradsz ezért szivod meg, ha meg nem tudsz róla megszivod.
amugy valószinüleg fognak küldeni az mynp-k levelet, mert nekik érdekük. de ez szerintem az állam dolga lenne..
és irtam a példát, amit még mindig fenntartok hogy szerintem a legjobb példa az egészre
a buszon se azok jeleznek akik még nem akarnak leszállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!