Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Változik a zászló. Mit szóltok...

Változik a zászló. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Változik a zászló.

A szent koronával semmi bajom nincs, viszont azzal hogy kik, és mik mellett az már igen.

Szerintetek?

[link]

2010. dec. 1. 20:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%

21:08

- Szeretnéd megerőszakolt nők keserűségét látni?

- Szeretnél még több nyomorék, magatehetetlen gyereket látni?

- Szeretnél anyákat meghalva látni a magzat miatt?

- Szeretnél fiatal nőket a sírba kényszeríteni illegális és egyáltalán nem higiénikus kaparás miatt? (mert el fogják végeztetni, ha rákényszerítik őket ilyen törvényekkel)

Az abortuszoknak csak kis százaléka nem indokolt okból történik.

2010. dec. 1. 21:22
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Én örülök neki. Tisztelem a Szent koronát. Legalább nem tévesztik össze az olasz zászlóval,
2010. dec. 1. 21:24
 13/29 anonim ***** válasza:
76%

Na megint kiszúrják valamivel a vérnemzetiek és a vakbuzgó keresztények szemét. Legkisebb problémánk is nagyobb ennél, de ez kerül a Fidesznek a legkevesebb megerőltetésbe.

Egyébként a rendes trikolór miért nem elég magyar?

2010. dec. 1. 21:26
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jobban tetszik az egyszerű zászló, de ha címeres lesz, akkor sem dől össze a világ. Egy szép zászlón a szép címer biztos jól mutat majd.
2010. dec. 1. 21:27
 15/29 BlackSword ***** válasza:
56%

Szerintem semmi keresnivalója a címernek a zászlón... Mivel demokratikus jogállam vagyunk, így semmi keresnivalója a címernek, és vele a horonának (mely uralkodói jelkép) a Magyar Köztársaság lobogóján...

Nem vagyok magyarellenes, meg libsi, mielőtt ezzel vádolnátok... Keményvonalas konzervatív vagyok, de ez nekem már sok...

Ennek az egésznek egyébként az a lényege, hogy megmutassák olyan rajosan, hogy "mert én megtehetem"

Hát nekem is tehetnének egy szivességet...

2010. dec. 1. 21:29
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én más forrásban olvastam ma erről. Ott új címerről írnak,amit tölgyfaágak vesznek körü

Az eredeti magyar címer jelentését még az iskolában tanultam( a Horthy-rendszerben).

Az 5 vízszintes sáv az 5 folyó: Duna,Tisza,Rába,Rábca,Dráva.

A kettős kereszt alatti három domb pedig a hegyeinket jelképezi: Tátra,Mátra,Fátra.

Ennek legalább volt értelme. De a tölgyfaágnak ugyan mi?

2010. dec. 1. 21:29
 17/29 anonim ***** válasza:
80%
Ez most a legnagyobb problémájuk? Nemsokára országunk sem lesz, annyira el vagyunk adósodva, de nem baj koronás zászlónk az lesz.
2010. dec. 1. 21:33
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

21.27: Olaszországban is volt "szentkoronás" zászló, de amikor bevezették a köztársaságot (1946), visszatértek a szimpla trikolorhoz. Talán nem véletlen. Lásd erről ezt az ismertetőt az olasz elnök honlapjáról:

[link]

Vagy a youtubon is láthatod (a királyi himnusz kíséretében).

http://www.youtube.com/watch?v=gvFt615a14A

2010. dec. 1. 21:35
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Bocs, a 21.24-nek ment az előző.
2010. dec. 1. 21:36
 20/29 bumbi02 ***** válasza:
100%
nekem a nap poénja tetszett: az ország demokratikus jogállam marad xDDD
2010. dec. 1. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!