Volt már a Gyurcsány Orbán vita?
Van aki azt hitte, hogy Orbán válaszol a kérdésre?
Egyértelmű volt, hogy megint kitért és fújja a régi nótát, vagyis: vigyázz elszámoltatás! kilövetted szegény ártatlan tüntetők szemét! és stb. Amúgy miért hiszi azt orbán, hogy azért mert az mszp elcseszte, akkor már nekik mindent szabad, és kuss a neve annak, aki ezt számon kéri rajta? Még évekig ugyanezt a süket dumát nyomatja...nyaljátok be nekik továbbra is, ehhez gratula.
"Nem baj, majd 4 év múlva lesnek, ha az egyharmad sem lesz meg. Ha esetleg mégis tartják ezt a szintet, akkor tényleg leborulok előttük."
Na igen, de ki fogja őket megverni? Mert hogy a jelenlegi parlamenti "pártok" (hogy ha lehet egyáltalán így nevezni őket) közül egyik sem, az biztos.
A két vezérhím összecsapásából nekem két dolog tetszett, de nagyon. Mindkettő Feri reakciójával kapcsolatos.
Pl. 2:27-nél Orbán egyik dakota közmondására ősi igazságára ("az beszél félelemről, aki fél"), majd az "elszámoltatás" szóra reagál -valljuk be- ijedten Gyurcsány Ferenc. (Lehet én is be lennék szarva a helyében.)
3:44-nél a "félelem" szóval kapcsolatban Feri szinte belepirul annyira zavarban van, annyira ideges.
Nem mondom, hogy Orbán egy szent. De talán ideje lenne az MSZP-nek valóban megújulni. Mert az MSZP reneszánszát jelképező Mesterházy Attila egy -nem tudom másképp kifejezni- idióta, aki kínjában üvöltözik a pártrendezvényen (komolyan ilyet még nem is láttam), csak hogy magára vonja a figyelmet.
Gyurcsány Ferinek pedig nem tudom, hogy hány évtized kellene, hogy végre komolyan vegyék és elfeledjék, hogy hazudott este délben meg este, reggel, délben meg este. Hogy ne röhögjön fel egy ország, amikor Ő bárki mást letolvajoz.
Uraim, talán nem kellene oly' görcsösen ragaszkodni a hatalomhoz...
Amúgy a pillanatjelölések e videó alapján készültek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!