Magyarország hova állna a 3. világháborúban? Észak- vagy Dél-Koreához?
Harmadik félként különháborút kezd. Amíg mindenki Koreával van elfoglalva, repülőgéphordozóink, vadásztengeralattjáróink ls csatacirkálóink megsemmisítik az USA és Oroszország felszíni flottájának a nagy részét. Aztán a magyar tengerészgyalogság partra száll New Yorkban, Tokióban, Hong-Kongban és Szentpétervárnál, majd megkezdik a benyomulást Washington és Moszkva irányába. Ejtőernyősök elfoglalják Pekinget és a NATO, a kínaiak és az oroszok nukleáris rakétabázisait.
A második hónapra a világ nagy részén a szervezett ellenállás megszűnik, az Arab Liga, a dél-amerikai országok és az Afrikai Unió "önként" csatlakozik az egész Eurázsiát és Észak-Amerikát kitevő Nagy-Magyarországhoz.
"Minenképp Északhoz kell álnunk és kilépni a NATOból.
"ha azt írtad volna hogy antiglobalizálódnuk és megekzdjük a trianoni háborút adtam volna zöld hüvelykujjat..."
Szűzanyám, mennyi sötét ember van ebben az országban...
50% ne magadból indulj ki..
Nem mondtam hogy 2%-nál nagyobb esélyünk lenne győzni úgy hogy szádat alapállásba
"40% ha azt írtad volna hogy antiglobalizálódnuk és megekzdjük a trianoni háborút adtam volna zöld hüvelykujjat..."
Pont, hogy globalizálódnánk, ugyanis Magyarország lesz a világ globális hatalma!
"Igen-igen azzal az (erősen eltúlzott) 20 millió magyarral az élen. :)))"
Hát ők lesznek az ÜBERMENSCH! Na megállj csak, fogják még mondani New Yorkban, hogy "We are Hungary! Our goal is world domination!"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!