Miért baj az, hogy Mesterházy kiabált?
Figyelt kérdés
Egy politikus ha meg akarja az embereket győzni ahhoz fel kell emelnie a hangját. Nézd meg Dr. Kinget vagy Obamát, stb. Mindig hangosan kell beszélni hogy ha meg akarsz győzni valakit. Nézd meg pl a veszekedést, vagy a szidást.2010. nov. 28. 12:32
1/17 anonim válasza:
Ja nézd meg Orbánt, meg a kétharmadját! :-(
2/17 anonim válasza:
Nem baj, mert hatalmasat röhögtem rajta.
4/17 anonim válasza:
Mert már kicsit amúgy is meg volt fázva ebben a hidegben, ettől meg teljesen begyulladt a torka és elment a hangja szegénynek =(
5/17 anonim válasza:
Na most néztem meg: hááát
Ha rajtuk múlik örökké Orbán lesz hatalmon, mert ez így önmagában még édeskevés! A szavazóbázisának a jó része úgyis kihal 2014-re
6/17 A kérdező kommentje:
"A szavazóbázisának a jó része úgyis kihal 2014-re"
A gond, hogy felmérés alapján, a fideszre több öreg szavaz.
2010. nov. 28. 12:44
7/17 anonim válasza:
Engem nem hangos, hanem értelmes beszéddel lehet meggyőzni. 60 év felett meg a legtöbb ember nagyot hall, nézd meg, hogy azoknak beszélt. Az MSZP célközönségének...
8/17 anonim válasza:
"A gond, hogy felmérés alapján, a fideszre több öreg
szavaz."
De az MSZP szavazóbázisának (márha érted ezt a kifejezést) a 90%-a idősekből áll!
9/17 anonim válasza:
Ez valahol amúgy szégyen: elvileg -a hagyományos "kialakítás" szerint- nekik a jobboldalra, mint konzervatív erőre kéne szavazniuk! Tehát ez a magyar baloldal 2010-ben: egy rakás nyugdíjas, akik azt hiszik, hogy baloldalinak lenni= Kádár-korszak!
10/17 anonim válasza:
Most kezdte, s automatikusan az orbáni frazeológiát majmolja.
A csecsemő is ordít, keresi a hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!