Mi a véleményetek arról, hogy a jobbik támogatja a magánnyugdíjpénztárak beszüntetését?
"Azt tudom, hogy a Jobbik támogatja, de azt is tudom, hogy nem ilyen formában akarták ők megvalósítani, ők a magánpénztárakhoz hasonlót akartak és nem lyukas kalapot. Legalábbis ezt olvastam az oldalukon erről."
ez így baromi értelmetlen!
Lehet, de ezt írják:
"A Jobbik korábbi javaslata szerint ugyanakkor nem szűnt volna meg az egyéni számlavezetést lehetővé tevő, tőkefedezeti 2. pillér, hanem állami kézben, de megmaradt volna. Ezzel együtt megmaradt volna mindazoknak a megtakarítása, akik most okkal nézik aggodalommal: hová lesz a számláján felhalmozódott pénz, ami a tulajdonukat képezi?"
"A Jobbik korábbi javaslata szerint ugyanakkor nem szűnt volna meg az egyéni számlavezetést lehetővé tevő, tőkefedezeti 2. pillér, hanem állami kézben, de megmaradt volna. stbstb..."
WTF??? Persze, hozzunk létre a semmiből egy újabb állami tulajdonú céget, fizessük közpénzből a dolgozókat, az egész szarság felállítását... Ezek be vannak szívva vagy mi?
Ez még a Fideszénél is retardáltabb ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!